Käpplunda park

Käpplunda park blir inte bara ett ovanligt lugnt och ombonat bostadsområde med härlig utsikt över Billingssluttningen och staden. Läget utmed Dalvägen är helt enkelt det allra bästa tänkbara. Naturen runt knuten, centrum på bekvämt gångavstånd och nära till det mesta i serviceväg. Små och stora livsmedelsbutiker, busshållplatser, vårdcentral, apotek, tandvård, matställen och så vidare – bara ett stenkast bort, och knappt det.

Generöst parkrum som ramar in

Här blir det totalt 206 lägenheter fördelade på tolv hus med varierad höjd från två till åtta våningar. Husen är grupperade kring en gemensam park som öppnar sig mot ett grönområde och solen i söder.

Mot norr och öster skärmar punkthusen av området och i väster gör en solfjäder av fyrfamiljshus detsamma. Punkthusens två nedersta våningar är sammanbyggda med upplysta portaler som öppnar upp området mot omgivande miljöer, samtidigt som de sluter parkmiljön mot nordanvindar, omgivande vägar och vårdcentralens trafik.

Fyrfamiljshusen öppnar upp för blickar mot Billingen, släpper in kvällssolen i parken och ger möjlighet till balkonger och uteplatser i bra väderstreck. Tillsammans skapar husen ett generöst parkrum som vare sig stänger in eller ut.

God standard

Lägenheternas standard är genomgående mycket god. Köken är stora och luftiga med plats för många personer och har en väl tilltagen skåpsinredning. Badrummen är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Rummen ger goda möjligheter till varierad möblering och det finns gott om utrymme för klädförvaring i garderober.

Läget är oslagbart!

Området Käpplunda park har ett fantastiskt läge. Det är nära till allt, inte minst till service och fritidsmöjligheter så som, vårdcentral, förskola, skola, frilufts- och naturområden, skidbacke, mataffärer och busshållplats.

Inte nog med att området har ett fantastiskt läge, samtliga lägenheter har det också. Käpplunda park kommer att bli ett boendealternativ för människor i olika åldrar och livsskeden!

Läs gärna mer i Bofaktabroschyren och tillhörande faktablad.

Du hittar tillgängliga lägenheter på Käpplunda park under sök ledigt.

 

Lägenhetstyper och hyror*

Rumm2varmhyra kr/mån*
2 rok 65,0  6.850
3 rok  75,5-77,5  8.350-8.550
4 rok  86,5-88,0  9.550-9.650
4 rok med terass  90,5 10.050
5 rok 101,5 10.850
5 rok med terass 101,0 10.950

 

*Hyrorna är förhandlade och gäller till och med 2013. Dock reserverar vi oss för eventuella skrivfel.  Utöver grundhyran, som inkluderar värme, tillkommer kostnader för vattenförbrukning, hushållsel, hemförsäkring, eventuell p-plats/garage och val av standardhöjande utrustning.

 

Obs! Illustrationerna av Käpplunda park är datorgenererade och kan avvika något från den slutgiltiga utformningen av området. Exempelvis blir parkmiljön mer omfattande än bilderna visar. De interiöra bilderna saknar vissa utrustningsdetaljer, som till exempel radiatorer. Lägenheterna hyrs ut omöblerade.

 

Satsa på en bekymmersfri hyresrätt
som ger dig tid att fånga dagen.


 

Området är klart i etapper

Inflyttningen till Käpplunda park sker i etapper och hela området står klart under hösten 2013.

Etapp 1

96 lägenheter i punkthusen

Inflyttning: 1/6-1/9, 2012

Läs mer om etapp 1

_____________________

Etapp 2

90 lägenheter i punkthusen

Inflyttning: 1/6-1/9, 2013

Läs mer om etapp 2

_____________________

Etapp 3

20 lägenheter i låghusen

Inflyttning: 1/10, 2013

Läs mer om etapp 3