Gårdsvärdar till Aspösäsongen 2017

Skövdebostäder är Skövdes största hyresvärd med cirka 5000 bostäder. Vi driver Aspö gård – en välbesökt stadsbondgård med djur, kaféverksamhet, kolonilotter, föreningsverksamhet och lek- och picknickytor. Gården ligger i anslutning till det ekologiska bostadsområdet Aspö Eko-logi.

Vi söker gårdsvärdar till Aspö gård för perioden 170414-170831.

Som gårdsvärd kommer du att ansvara för service till gårdens besökare som till exempel försäljning av fika och guidningar av barngrupper, viss djurtillsyn samt skötsel av smådjur som kaniner och höns. Övriga arbetsuppgifter är enklare fastighetsskötsel och service till lokalhyresgäster.

Vi söker dig som gärna har pysslat med lite av varje, har lite djurerfarenhet och en stor portion servicekänsla. Du ska kunna arbeta självständigt, vara social och kreativ samt tycka om att arbeta ute.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i en fantastisk miljö.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en visstidsanställning och arbetstiderna är varannan helg från och med 170414 samt under sommaren även vardagar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anki Essgren, bosocial samordnare, på 0500-47 74 99 eller ann-kristin.essgren@skovdebostader.se. Facklig företrädare Stefan Granberg nås på telefon 0500-47 74 81.

Skriftlig ansökan med meritförteckning skickar du senast den 31 mars via e-post till platsansokan@skovdebostader.se. Skriv ”Gårdsvärd” i ämnesraden. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.