Miljöinformatör som gillar att prata med människor

Vi söker dig som tycker om att prata med människor och vill arbeta några kvällar och helger under våren. Ett perfekt jobb för dig som studerar och vill dryga ut kassan.

Arbetsuppgifter

Jobbet innebär att informera hyresgäster om införande och sortering av matavfall genom dörrknackning.

Utbildning och erfarenhet

Vi kräver ingen särskild utbildning men vi söker dig som har lätt att uttrycka dig på svenska, är social och vågar prata med främmande människor. Har du dessutom miljökunskaper och eller ett intresse för miljön är det ett plus. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Varje miljöinformatör får en kort introduktion och utbildning innan start.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är deltid, under en begränsad tid. Framförallt är arbetet förlagt till kvällar och helger. Ungefärlig omfattning per vecka 10 timmar.
Vill du veta mer kontaktar du distriktsassistent Sofie Nydén 0500-47 74 11.
Facklig företrädare (Vision) Lena Christersson 0500–47 74 98
Lön enligt avtal. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Ansökan

Skriftlig ansökan med meritförteckning skickar du snarast via e-post till platsansokan@skovdebostader.se.  Skriv ”miljöinformatör” i ämnesraden. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 4 800 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 80 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.