Byggprojektledare

Vill du vara med och göra verklig skillnad för Skövde genom ett av branschens roligaste jobb? Som byggprojektledare hos Skövdebostäder är du med och driver stadens utveckling och genomför byggprojekt, med kompetenta kollegor i en målstyrd verksamhet som ger konkreta resultat. Gillar du utmaningar och att vara med där det händer är det här jobbet för dig.

Efterfrågan på bostäder i Skövde är mycket stor och befolkningstillväxten går starkt framåt. För att möta den efterfrågan spelar AB Skövdebostäder, kommunens största bostadsföretag, en avgörande roll. Skövdebostäder är beredd att satsa 6 miljarder och bygga 3000 nya bostäder fram till 2030. Vi är mitt uppe i en oerhört spännande och intensiv resa. I våra offensiva byggprojekt ingår bland annat byggnationen av Aspö Eko-logi, som ligger i frontlinjen i svenskt miljöboende, vår pågående ungdomssatsning i södra Ekedal, med 150 lägenheter, vårt trähusprojekt Frostaliden med 189 lägenheter, ett spännande förtätningsprojekt i 12-våningar med 44 lägenheter och många fler varierande byggprojekt. Parallellt med dessa jobbar vi med ombyggnadsprojekt i vårt befintliga bestånd med cirka 5000 lägenheter där vi fokuserar på energieffektivisering och andra stora förvaltningsmässiga utmaningar.

Arbetsuppgifter

Som en i teamet på Skövdebostäder driver du såväl mindre som större byggprojekt. Arbetet kan omfatta hela eller delar av byggprocessen, där du fungerar som den drivande projektledaren. I nära samarbete med övriga på byggavdelningen och med vår förvaltning samt marknads- och ekonomiavdelningen styr du projektets omfattning, kvalitet, tidplanering och projektkalkyl till en optimal produkt för såväl bolaget som för våra kunder.

Utbildning och kompetens

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör, eller som på annat sätt förvärvat motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av att leda byggproduktion, projektering och genomfört entreprenadupphandlingar. Det är en fördel om du har arbetat med förstudier, projektutveckling och bostadsproduktion.

Du trivs med eget ansvar och att jobba självständigt, men gillar även att jobba i team. Du är initiativrik, strukturerad och har hög social kompetens. Du har förmåga att leda lagarbete och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du har även ett ekonomiskt och tekniskt intresse. Du har B-körkort och mycket god datorvana.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Byggchef Morgan Arvidsson på telefon 0500-47 74 06. Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson, han nås på telefon 0500-47 74 07.

Ansökan

Du söker tjänsten här. Vi behöver ha din ansökan senast 2 januari 2018.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering.