Bara roligt med flytt till nytt!

Att lämna ett hem där man kanske bott i flera decennier är för de flesta ett stort steg och ibland ett svårt beslut. Kanske bor du idag i en villa och ska flytta till något betydligt mindre? Eller så har du kanske flyttat några gånger under åren och är trött på att packa lådor och flyttstäda?

Lugn, bara lugn! Vi på Skövdebostäder har tänkt på detta! Tillsammans med ett antal samarbetspartners syr vi nu ihop ett helt paket med förmånliga varor och tjänster med anknytning till flytt och nytt hem som frigörs när du skriver ett lägenhetskontrakt på Fältspaten. Det handlar inledningsvis om mäklar-, bank-, försäkrings-,flytt-, städ- och förvaringstjänster, läs mer längre ned. Du väljer själv vilka företag du vill anlita och kan därmed minimera tråkiga delarna av flytten och fokusera på det som är spännande och roligt!

Längre fram hoppas vi kunna erbjuda samarbetspartners även inom exempelvis heminredning och homestyling. Håll utkik på denna sida, när vi har nya samarbetspartners klara så kommer de att publiceras här! Kanske har du en idé om en bransch eller något företag som borde finnas med på listan? Tipsa i så fall oss om det!  

När du skrivit kontrakt på Fältspaten har du tillgång till ett helt paket med erbjudanden och förmåner kopplat till flytt och nytt hem.

Våra samarbetspartners

När du väljer att nappa på någon av våra samarbetspartners erbjudande så är detta ett kundförhållande mellan dig och det företaget. Skövdebostäder förmedlar endast kontakten. Och kom ihåg – erbjudandena gäller endast dig som ska flytta in på Fälstpaten.

Flyttningsbyrån Skövde Stadsbud

Du får 10% rabatt på ordinarie prislista! Flyttningsbyrån är ett kvalitetscertifierat och kan bistå med:

• Packning
• Material, utlånas kostnadsfritt
• Bortkörning av sådant man inte vill ha kvar
• Transport av hela bohaget/delar som man vill ha hjälp med
• Uppackning
• Magasinering kort resp långtids
• Tyngre lyft, så som piano, säkerhetsskåp m.m

Kontaktuppgifter

0500-48 21 00
info@skovdestadsbud.se
www.skovdestadsbud.se

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skövde

Länsförsäkringar erbjuder hyresgäster på Fältspaten en provision 3,5% eller lägst 45 000 kr vid försäljning av nuvarande bostad. Flyttstäd, energideklaration, proffsfotografering, styling, tryckta visningsmappar samt skatteuträkning ingår vid försäljning. Fri hemförsäkring i tre månader till säljaren samt en fast ränta på 4% vid placering på sparkonto i LF-bank i tre månader. Vidare erbjuds köparen av din bostad tre månader fri hem- och bostadsförsäkring samt två månader räntefritt vid finansiering via LF-bank.

Kontaktuppgifter

0500-777 111
info@lfr.se
www.lansförsakringar.se/skaraborg

Storewell i Skövde

På Storewell hyr du som tecknar kontrakt på en lägenhet i Fältspaten ett fräscht varmförråd i valfri storlek som du har tillgång till alla dagar i veckan med 25 % rabatt de två första månaderna alternativt 10 % rabatt på förrådshyran, oavsett hyreslängd. Gäller vid nytecknande av avtal till och med 2015-10-31 och kan ej kombineras med varandra eller andra erbjudanden. Du kan hyra ditt förråd från en vecka till flera år. Hos oss är magasinering och lagring enkelt och tryggt – för både privatpersoner och företag. Ingen bindningstid.

Kontaktuppgifter

0500-43 56 60
info@storewell.se
www.storewell.se

Svensk Fastighetsförmedling i Skövde

Du får ett skräddarsytt paket med bland annat kostnadsfri värdering av nuvarande boende samt en professionell fotografering, presentation och marknadsföring när nuvarande boende ska säljas. Genom produkten Varudeklarerat kan ert boende besiktigas av Anticimex för marknadens bästa skydd och försäkring mot dolda fel. Energideklarationen bjuder vi på (kostnad ca 4500kr)

Vi är också behjälpliga med kontakter för finansiering och kapitalplacering hos någon av våra samarbetsbanker. Vi hjälper er med kapitalvinstberäkningarna efter genomförd affär! Kontakta oss för närmare information om vårt erbjudande till dig som är hyresgäst på Fältspaten!

Kontaktuppgifter

0500-41 75 10
sf.skovde@svenskfast.se
www.svenskfast.se/skovde

Fastighetsbyrån i Skövde

Vi på Fastighetsbyrån erbjuder er härmed dig som tecknar hyreskontrakt på Fältspaten att ta del av vårt förmånliga säljpaket för din nuvarande bostad!

• Fri värdering av din fastighet eller bostadsrätt
• Fri finansiell rådgivning via Swedbank
• Fri livsbesiktning via Juristbyrån Se över behovet av familjejuridik, exempelvis samboavtal, äktenskapsförord, testamente.

Som kund hos oss får du dessutom:

• Inga avgifter förrän din bostad är såld
• Vi bjuder dig på energideklarationen (kostad ca 4500kr)
• Tillgång till AlltHemma – smarta kunderbjudnaden. Genom våra samarbeten får du smarta erbjudanden på allt från, inredning, färg, tapeter, vitvaror, larmpaket, försäkringslösningar m.m.

Kontaktuppgifter

0500-48 10 85
skovde@fastighetsbyran.se
www.fastighetsbyran.se/skovde

Skaraborgs städ

Skaraborgs Städ bjuder kontraktsinnehavaren på fönsterputsning i den nya lägenheten på Fältspaten under förutsättning att denne köper flyttstädning av den gamla bostaden enligt ordinarie prislista. Den kostnadsfria fönsterputsen utförs då under mars alternativt september månad 2015 efter tidsbokning minst 2 veckor i förväg.

Kontaktuppgifter

0506-188 55
he@skaraborgs.se
www.skaraborgs.se

 


 

 

Om förmånspaketet:

Du väljer själv vilka företag du vill anlita och kan därmed minimera de tråkiga delarna av flytten och fokusera på det som är spännande och roligt!