Lediga tjänster

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5 000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

Vi har inga lediga tjänster utannonserade just nu.

Distriktsassistenter

Som distriktsassistent ingår du i en av Skövdebostäders tre distriktsledningar. Arbetet är mycket omväxlande och kräver att du är en flexibel lagspelare.

Läs mer om tjänsten här.

Byggprojektledare

Vill du vara med och göra verklig skillnad för Skövde genom ett av branschens roligaste jobb? Som byggprojektledare hos Skövdebostäder är du med och driver stadens utveckling och genomför byggprojekt, med kompetenta kollegor i en målstyrd verksamhet som ger konkreta resultat. Gillar du utmaningar och att vara med där det händer är det här jobbet för dig.

Läs mer om tjänsten här.

 

 

            

        

AB Skövdebostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Skövde Stadshus AB. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och enligt affärsmässiga principer, främja bostadsförsörjningen i Skövde.

 

 


 

Söka jobb hos oss!

Lediga tjänster hos Skövdebostäder annonseras normalt ut via vår hemsida, lokalpressen och Arbetsförmedlingen. Ansökan görs då enligt anvisningar i respektive annons.