Lediga tjänster

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 4 800 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 80 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

Miljövärdar på vikariat

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Miljövärdens arbetsuppgifter består främst av skötsel av utemiljöer och lokalvård.

Läs mer om tjänsterna som miljövärd!

Miljöinformatör som gillar att prata med människor

Vi söker dig som tycker om att prata med människor och vill arbeta några kvällar och helger under våren. Ett perfekt jobb för dig som studerar och vill dryga ut kassan.

Läs mer om tjänsten som miljöinformatör!

 

            

        

AB Skövdebostäder är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Skövde Stadshus AB. Ändamålet med bolagets verksamhet är att i allmännyttigt syfte och enligt affärsmässiga principer, främja bostadsförsörjningen i Skövde.

 

 


 

Sök jobb hos oss!

Lediga tjänster hos Skövdebostäder annonseras normalt ut via vår hemsida, lokalpressen och Arbetsförmedlingen. Ansökan görs då enligt anvisningar i respektive annons.