Kundtjänstmedarbetare/Uthyrare

Som en av oss i Bobutiken på Drottninggatan arbetar du främst med kundtjänst och uthyrning. Du är en ambassadör för bolaget och den första personen som bostadsintressenterna möter för sina frågor hos Skövdebostäder.

Arbetsuppgifter

Du kommer i samarbete med dina kollegor främst att arbeta med kundservice och kundtjänst i bobutiken via växeln och andra digitala kanaler. Du hanterar uthyrning av lägenheter, p-platser och garage. I arbetet ingår också till viss del visning av lägenheter och att medverka vid event och arrangemang.

Utbildning och kompetens

Denna tjänst passar dig som är en effektiv, flexibel, noggrann och kreativ person med en administrativ förmåga och stor social kompetens. Du är kommunikativ och ser kundernas behov. Du agerar professionellt och din goda förmåga att hantera stress, med situationer som kräver, gör att du når framgång.

Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Att arbeta i officepaketets vanligaste program och med webbaserade verktyg är naturligt för dig. Du har gärna använt något kund-/marknadssystem tidigare. Du bör ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och lokalkännedom i Skövde är meriterande, men din personlighet är minst lika viktig! Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande och vi vill att du ska ha B-körkort.

Varaktighet och kontakt

Detta är en allmän visstidsanställning från 1 september till 31 december med möjlighet till eventuell förlängning. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta marknadschef Lina Eklund Svensson på telefon 0500-47 74 04 eller uthyrare Anna Johansson (vecka 26 - 29) på telefon 0500-47 74 19 alternativt uthyrningssamordnare Åsa Persson (vecka 30 - 33) på telefon 0500-47 74 14. Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson, 0500-47 74 07

Ansökan

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning och löneanspråk, senast den 12 augusti.

Sök tjänsten här!

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, vi är därför i behov av ytterligare förstärkning.