Gårdsvärd till Aspö gård

Skövdebostäder driver Aspö gård - en välbesökt stadsbondgård med kafé, koloniområde och lokaler för uthyrning. Aspö gård ligger i nära anslutning till det ekologiska bostadsområdet Aspö Eko-logi. Gården med sitt unika läge och speciella karaktär befinner sig i ett spännande och expansivt skede.

Arbetsuppgifter

Som gårdsvärd har du en central roll i gårdens verksamhet. Du har dagliga kontakter med kunder och besökare och koordinerar aktiviteter på gården med olika aktörer och samarbetspartners. Du ansvarar även för helhetsintrycket på gården.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och innehåller både administrativa och praktiska inslag. Exempelvis förkommer uthyrning av lokaler och anpassning av dessa utifrån kundens behov. Besiktningar, inköp och stöttning vid olika arrangemang ingår också. Under vår- och sommarsäsong förekommer även planering för djurhållning samt viss skötsel och tillsyn av smådjur. Som gårdsvärd blir du en del av vår Bosociala enhet.

Utbildning och kompetens

Denna tjänst passar dig som är flexibel och har en utpräglad servicekänsla. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara ansvarsfull, strukturerad och ha stor social kompetens. Du behöver också vara praktiskt lagd, kunna ta egna initiativ och ha förmåga att arbeta självständigt. Du agerar professionellt i möten med kunder och besökare och du har god förmåga att prioritera och hantera stress.

Din utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet kan till exempel vara inom turism eller som konferensvärd. Du har erfarenhet av Office-paketet och IT-baserade administrationsverktyg och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift. Även erfarenhet av enklare fastighetsskötsel är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förutsätter att du har ett intresse för djur och natur.

Vi ser gärna såväl manliga som kvinnliga sökande och vill att du har B-körkort.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde, efter överenskommelse, under hösten 2017. Arbetstiden är förlagd till dagtid, vardagar men även kvällar och helger förekommer.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bjerklinger, Bosocial chef, 0500-47 74 90 eller Anki Essgren, Bosocial samordnare, 0500-47 74 99.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet. Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson, 0500-477407.

Ansökan

Ansökan till tjänsten som gårdsvärd.

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning senast den 22 oktober 2017. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, vi är därför i behov av ytterligare förstärkning.