Tyr 3

Smart villakänsla - mitt i stan!

Visst har du drömt om en fräsch lägenhet med smart planlösning – den större bostadens fördelar men den mindre lägenhetens totalyta – och en rymlig balkong mot väster?

Lägenheterna i Tyr 3 sticker verkligen ut från mängden – lite färre men desto generösare rum med utrymme för det som är viktigt i livet! Här bor du med lite högre standard och ger såväl privat- som umgängeslivet en extra guldkant i en bekväm och bekymmersfri hyresrätt.  

Varför lägga dina hyrespengar på onödigt stora passager och biutrymmen? Och handen på hjärtat, hur ofta används det där extra rummet – egentligen? Med laptop eller läsplatta kan du ju sitta var som helst och en snygg bäddsoffa kommer att fungera utmärkt för de där 4-5 tillfällena du har nattgäster under året.

Nära till allt – precis runt hörnet!

Tyr 3 ligger i bästa centrumläge på Torggatan 16, bara ett stenkast från Sandtorget. Stadens utbud av restauranger, butiker, kultur, gym och annan idrott når du på bara några minuter till fots eller på cykel. Vill du åka längre finns lokaltrafiken och Resecentrum lika nära. Här minimerar du ditt behov av bil – något som både du och miljön tjänar på!  

Tvåorna på Tyr 3 finns i fem varianter mellan 71 och 82 m2 med grundhyra från 9.200 kr/månad. I utrustningen ingår bland annat induktionshäll och inbyggnadsugn, helkaklat badrum, diskmaskin och skjutdörrsgarderob. Balkong/uteplats kan glasas in. Läs mer om de olika lägenhetstyperna här!

Uthyrare Åsa Persson i en av lägenheterna på Tyr 3.

 

Fakta om Tyr 3

  • 17 lägenheter
  • Adress Torggatan 16 (där gamla SN-huset låg)
  • 71-82 m2 och en grundhyra på 9200-9900 kr
  • Genomgående tvåor plan 1-5
  • Cykelförråd i markplanet
  • Rymliga balkonger med möjlighet till inglasning
  • Stor uteplats för lägenheter i markplan
  • Inflyttning april 2015

 

 

Alla bostadslägenheter i Tyr 3 har balkong eller terrass mot väster.

 

Planlösningar och mer information om Tyr 3 hittar du i vår bofaktabroschyr (pdf)

 

 

Alla illustrationer är preliminära och kan avvika något från den slutgiltiga utformningen.

 


 

Intresserad av Tyr 3?

Uppsagda lägenheter läggs ut under sök ledigt.