Miljövärdar på vikariat

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Miljövärdens arbetsuppgifter består främst av skötsel av utemiljöer och lokalvård.

Arbetsuppgifter

Som miljövärd ansvarar du för att skapa levande, inbjudande och trygga gårdsmiljöer som starkt ska bidra till våra kunders välbefinnande.

Jobbet är omväxlande med främst praktiskt arbete med inslag av administrativa uppgifter. För att svara upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad servicekänsla samt intresse för miljöfrågor, grönytor och praktisk skötsel. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat. Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för miljö är en förutsättning för att trivas som miljövärd på Skövdebostäder.

Utbildning och erfarenhet

Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling via intern och extern utbildning samt förutsättningar för vidareutveckling.  Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Skövdebostäder har som mål att skapa en jämn könsfördelning i samtliga befattningar. Vi ser gärna kvinnliga såväl som manliga sökande i denna rekrytering.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer kontaktar du distriktschef Erik Pettersson på telefon 0500-47 74 23 eller distriktschef Mattias Johansson på telefon 0500-47 74 51. Facklig företrädare Stefan Granberg nås på telefon 0500-47 74 81.

Ansökan

Skriftlig ansökan med meritförteckning skickar du senast den 1 maj via e-post till platsansokan@skovdebostader.se. Skriv ”MILJÖVÄRD” i ämnesraden. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5 000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.