Aktuellt

2019-10-21 Skövdebostäder inför policy mot våld i hemmet

Under hösten inför Skövdebostäder Våga bry dig med målet är att skapa en ny attityd och beteendeförändring vid misstanke om att grannar far illa. Våga bry dig utgår från föreningen Huskurage policy vid oro för våld i hemmet, och flera stora aktörer står bakom initiativet.

2019-09-26 Bobutik och kundtjänst (växel) stängd 2 och 3 oktober

Den 2 och 3 oktober har Skövdebostäders Bobutik och växel stängt på grund av utbildning.

2019-09-18 Hjälp oss med förslag på vad området ska heta?

2019-08-13 Skövdebostäder rekryterar ny vd

Nu är rekryteringen av ny vd för det kommunala bostadsbolaget Skövdebostäder igång. Bolaget samarbetar med rekryteringsfirman Lisberg som har lång erfarenhet av rekrytering till ledande befattningar. 

2019-08-02 Nu flyttar studenterna in

I veckan har kvartersvärdarna och sommarjobbarna i området Trängen haft en högre arbetsbelastning än vanligt trots att det är semestertider. Veckan är nämligen fylld av studenter som flyttar ut och nya som flyttar in. För många studenter är det första gången man flyttar på egen hand, och vi har följt med två studenter som fick uppleva känslan att stiga in i sin första egna lägenhet.

2019-07-22 Socialt ansvar genom ungdomar

Skövdebostäder har under sommaren erbjudit ett femtiotal ungdomar sommarjobb. Förutom att sommarjobbare är nödvändiga för att verksamheten ska rulla även på sommaren är det också ett sätt för Skövdebostäder att ta socialt ansvar. Att arbetet i många fall sker utomhus och är varierande verkar vara drivande faktorer bakom intresset för tjänsterna.

2019-06-28 Rökförbud på lekplatser och utanför vissa entréer

Från och med den 1 juli börjar en ny tobakslag att gälla. Den innebär att det är förbjudet att röka på vissa allmänna platser utomhus.

2019-06-25 170 lägenheter uthyrda på två månader

Att bostadsbehovet är stort i Skövde bekräftar den snabba uthyrningen av Skövdebostäders 170 lägenheter på Frostaliden och Grubbagården. På drygt två månader hyrdes alla lägenheter ut.

2019-06-24 Skövdebostäder huvudsponsor till para-klassen på Skadevi cup

I år gör para-klassen comeback i Skadevi Cup där vi på Skövdebostäder går in som huvudsponsor. Vi står för lagavgifter så att lagen spelar cupen gratis.

2019-06-11 Studenthyrorna höjs från första augusti

Vi och Skövdestudenternas bostadsråd har kommit överens om att ändra hyrorna.