Aktuellt

2020-11-30 Tipspromenad på Aspö gård - hela advent!

Under advent kan du gå tipspromenad på Aspö gård- och starten är vid hönshuset. Du går promenaden precis när det passar dig och det finns möjlighet att vinna priser och goodiebags.

2020-11-05 Endast bokade besök i Bobutiken

Från 2 november till 19 november 2020 håller Bobutiken stängt. Detta är på grund av Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för Västra Götaland, där man avråder från att vistas i bland annat butiker. 

2020-10-30 Tillfällig förlängning av avtalet mellan Com Hem och TV4/Telia

Avtalet mellan Com Hem och Telia som reglerar TV4-kanalerna och C More upphör att gälla den 30 oktober men har blivit förlängt till 3 november 23.59. Om Com Hem inte når en ny överenskommelse innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att tillfälligt förlora TV4-kanalerna och C More. Sker detta kommer Com Hem ersätta de berörda kanalerna med ett stort utbud av andra kanaler och förmåner.

2020-08-17 Emil - eldsjäl på Lillegården

I flera år i rad har hyresgästen Emil Irlanmaz arrangerat fotbollsträningar på Lillegården, helt på eget initiativ. Träffarna har blivit en höjdpunkt för både barn och vuxna i området.

2020-07-28 Hyresändringar för studentlägenheter 2020

2020-07-16 Fortsatt tryck på studentbostäder

Vecka 28 kom första antagningsbeskedet för de studenter som ska plugga på Högskolan i Skövde. Därmed ökar trycket på Skövdebostäders studentlägenheter och det krävs att en haft framförhållning för att bli aktuell för kontraktserbjudande.

2020-05-08 Hederspris till Skövdebostäder - många nöjda studenter

Skövdebostäder tilldelades ett hederspris på Studentbostadsbranschens konferens om kundnöjdhet. Bolaget har gjort en rekordökning av svarsfrekvensen på den årliga undersökningen, samtidigt som hyresgästerna blivit nöjdare.

2020-04-06 Uppdaterad 10/11: Samlad information om coronaviruset covid-19

Här är all samlad information som rör Skövdebostäder och coronaviruset covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och vill i största möjliga mån skydda dig, dina grannar och vår personal från smittspridning.

2020-03-25 En månad gratis bredband från Open universe

Alla våra hyresgäster som bor i hus som är anslutna till Open Universe får gratis bredband i en månad. Det passar bra till dig som ska jobba, plugga eller vill hålla kontakt med barnbarnen hemifrån. Hastigheten är 10 Mbit och du kan välja fritt bland leverantörerna.

2020-03-19 Visning i samband med erbjudande - coronaversionen

När en bostadssökande får ett erbjudande erbjuds hen samtidigt en visning av lägenheten innan hen tackar ja. Det normala är att den avflyttande hyresgästen visar sin lägenhet för den som fått ett erbjudande. Nu kan det finnas anledning att undvika det mötet. Om du som ska flytta eller du som ska titta inte känner er trygga med att träffas på grund av riskerna med coronaviruset, covid-19, så är det upp till er.