Aktuellt

2020-05-08 Hederspris till Skövdebostäder - många nöjda studenter

Skövdebostäder tilldelades ett hederspris på Studentbostadsbranschens konferens om kundnöjdhet. Bolaget har gjort en rekordökning av svarsfrekvensen på den årliga undersökningen, samtidigt som hyresgästerna blivit nöjdare.

2020-04-06 Uppdaterad 24/6: Samlad information om coronaviruset covid-19

Här är all samlad information som rör Skövdebostäder och coronaviruset covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och vill i största möjliga mån skydda dig, dina grannar och vår personal från smittspridning.

2020-03-25 En månad gratis bredband från Open universe

Alla våra hyresgäster som bor i hus som är anslutna till Open Universe får gratis bredband i en månad. Det passar bra till dig som ska jobba, plugga eller vill hålla kontakt med barnbarnen hemifrån. Hastigheten är 10 Mbit och du kan välja fritt bland leverantörerna.

2020-03-19 Visning i samband med erbjudande - coronaversionen

När en bostadssökande får ett erbjudande erbjuds hen samtidigt en visning av lägenheten innan hen tackar ja. Det normala är att den avflyttande hyresgästen visar sin lägenhet för den som fått ett erbjudande. Nu kan det finnas anledning att undvika det mötet. Om du som ska flytta eller du som ska titta inte känner er trygga med att träffas på grund av riskerna med coronaviruset, covid-19, så är det upp till er.

2020-03-03 Studenter: Tyck till!

Från och med den 3 mars och två veckor framåt pågår vår studentundersökning. Enkäten tar några minuter att svara på och du får den via e-post.

2020-01-22 Möjliggör utbildningsmaterial om hållbarhet

Bra innehåll och kul att få arbeta med boken! Det säger såväl lärarna som eleverna i Billingskolans årskurs 5 om Natur & miljöboken som används i undervisningen för att få in temat hållbarhet i flera olika ämnen. Skövdebostäder, Skövde Energi och Skövde kommun är alla med och bidrar till att göra läromedlet möjligt.

2020-01-21 Problem med e-post: Saknar du din hyresavi?

Har du inte fått din hyresavi för februari månad? Du hittar uppgifterna du behöver för att betala, som belopp och OCR-nummer, på Mina sidor eller i appen.

2019-12-11 Information angående TV4-kanalerna och C More

Avtalet mellan Com Hem och TV4:s ägare Telia, som reglerar TV4-kanalerna och C More har upphört att gälla och därför har Com Hem ersatt dessa kanaler med annat utbud tillsvidare. Com Hems högsta prioritet är givetvis fortsatt att nå en överenskommelse med Telia så snart som möjligt.

2019-12-02 De nya hyrorna 2020

Skövdebostäder och Hyresgästföreningen kom redan förra året överens om en tvåårig uppgörelse gällande hyrorna 2019 och 2020. Hyreshöjningen för bostäder och lokaler utan indexklausul är förhandlad till 1,9 procent 2020.

2019-11-22 Katarina Prick blir ny vd på Skövdebostäder

Katarina Prick blir Skövdebostäders nya vd. Katarina kommer närmast från Falbygdens energi och tillträder tjänsten som vd för Skövdebostäder den 18 maj.