Aktuellt

2019-08-13 Skövdebostäder rekryterar ny vd

Nu är rekryteringen av ny vd för det kommunala bostadsbolaget Skövdebostäder igång. Bolaget samarbetar med rekryteringsfirman Lisberg som har lång erfarenhet av rekrytering till ledande befattningar. 

2019-08-02 Nu flyttar studenterna in

I veckan har kvartersvärdarna och sommarjobbarna i området Trängen haft en högre arbetsbelastning än vanligt trots att det är semestertider. Veckan är nämligen fylld av studenter som flyttar ut och nya som flyttar in. För många studenter är det första gången man flyttar på egen hand, och vi har följt med två studenter som fick uppleva känslan att stiga in i sin första egna lägenhet.

2019-07-22 Socialt ansvar genom ungdomar

Skövdebostäder har under sommaren erbjudit ett femtiotal ungdomar sommarjobb. Förutom att sommarjobbare är nödvändiga för att verksamheten ska rulla även på sommaren är det också ett sätt för Skövdebostäder att ta socialt ansvar. Att arbetet i många fall sker utomhus och är varierande verkar vara drivande faktorer bakom intresset för tjänsterna.

2019-06-29 Brand på Norra Bergvägen 9

Tidigare ikväll brann det i en lägenhet på Norra Bergvägen. Branden är släckt och ingen person har kommit till skada.

2019-06-28 Rökförbud på lekplatser och utanför vissa entréer

Från och med den 1 juli börjar en ny tobakslag att gälla. Den innebär att det är förbjudet att röka på vissa allmänna platser utomhus.

2019-06-25 170 lägenheter uthyrda på två månader

Att bostadsbehovet är stort i Skövde bekräftar den snabba uthyrningen av Skövdebostäders 170 lägenheter på Frostaliden och Grubbagården. På drygt två månader hyrdes alla lägenheter ut.

2019-06-24 Skövdebostäder huvudsponsor till para-klassen på Skadevi cup

I år gör para-klassen comeback i Skadevi Cup där vi på Skövdebostäder går in som huvudsponsor. Vi står för lagavgifter så att lagen spelar cupen gratis.

2019-06-11 Studenthyrorna höjs från första augusti

Vi och Skövdestudenternas bostadsråd har kommit överens om att ändra hyrorna.

2019-06-04 Skövdebostäder byter bank och plusgirot avslutas

Skövdebostäders plusgiro avslutas i samband med bankbyte. Förändringen sker under sommaren med början i juni månad.

2019-05-14 Morgan Arvidsson tillförordnad vd på Skövdebostäder

Styrelsen för AB Skövdebostäder har utsett Morgan Arvidsson till tillförordnad vd för bolaget. Han kommer därmed att leda företaget tills en permanent efterträdare till Dan Sandén har hittats.