Kurorten med skrapan

Lägenheter på Kurorten

Antal rumAntalYtaHyra
1 rok stud exempel 336 29 - 37m2 4149 - 4857 kr
2 rok stud exempel 21 46 - 50m2 5591 - 6999 kr
3 rok stud exempel 3 68m2 8960 - 9103 kr
 

Kurorten är perfekt beläget alldeles intill campus, centrumkärnan, kårhuset och resecentrum. Populära Skrapan bjuder på en fantastisk utsikt över Skövde. På Kurortsvägen 2-6 har alla lägenheter egen balkong eller uteplats.

Lägenheterna har helkaklade badrum. Förutom de vanliga tvättstugorna finns även en så kallad spontantvättstuga för dig som plötsligt får en stund över. 

Alldeles utanför finns tennisbanor och Boulognerskogens vackra omgivningar med en badsjö. Samtliga lägenheter är anslutna till studentnätet. Du har tillgång till en relaxavdelning och det finns en gemensamhetslokal att låna i området. 

Det är cykel- och gångavstånd till det mesta och från resecentrum finns det gott om tåg- och bussförbindelser. Du behöver alltså inte ha en egen bil – vilket är bra för både miljön och plånboken. Det finns ett fåtal parkeringsplatser i området och de hyrs ut via en särskild kö.  

Bygge bredvid Kurortsvägen 2
Eftersom det behövs fler studentlägenheter i Skövde kommer vi att bygga ett nytt tolvvåningshus på Kurorten. Planerad byggtid är från slutet av september 2019 fram till sommaren 2021. Du som är hyresgäst under den här tiden kommer alltså att bo nära en byggarbetsplats. Vi bygger det nya huset bredvid Kurortsvägen 2.