Våra senior- och trygghetsboenden

Karta
 

Gamla Skolan

Närmare centrum än så här är svårt att komma, men det är inte bara läget som är förstklassigt. Lägenheterna i Gamla Skolan har mycket hög standard.
Områdesbild
 
Stäng
 

Henriksbergsgatan

Skövdes äldsta höghus finns på Henriksbergsgatan på Östermalm, alldeles intill den lummiga Boulognerskogen och bara ett stenkast från centrum. Husen erbjuder lägenheter ända upp till riktigt stora sexrummare, de flesta med härlig utsikt.
Områdesbild
 
Stäng
 

Havstena

Havstena är barnvänligt, lugnt och trivsamt med ett brett urval av lägenhetstyper för alla smaker - även riktigt stora 6-rummare.
Områdesbild
 
Stäng
 
Karta
 

Skövdebostäder har tre seniorboenden; Havstenavägen 6, Henriksbergsgatan 38 och Gamla skolan och två trygghetsboenden; Fältspaten och Norra Aspövägen 2. Vi hyr också ut Skövde kommuns trygghetsboenden på Bagaren, Boken, Solgården (Tidan) och Billingsdal (Timmersdala). På kartan kan du se var våra senior- och trygghetsboenden ligger och hur de förhåller sig till området i övrigt.

Om du klickar på adressen till seniorboendet får du upp en kort sammanfattning om det specifika boendet. Siffran i den gula cirkeln visar hur många lediga lägenheter det finns just där just nu.