Projektledare

Vill du vara med och göra verklig skillnad för Skövde genom ett av branschens roligaste jobb? På byggavdelningen hos Skövdebostäder är du med och driver stadens utveckling. Gillar du utmaningar och att vara med där det händer är det här jobbet för dig.

Efterfrågan på bostäder i Skövde är mycket stor och befolkningstillväxten går starkt framåt. För att möta efterfrågan spelar Skövdebostäder, kommunens största bostadsföretag, en avgörande roll. Skövdebostäder är beredd att satsa 6 miljarder och bygga 3 000 nya bostäder fram till 2030.

Vi är mitt uppe i en oerhört spännande och intensiv resa. I våra utmanande byggprojekt ingår bland annat trähusprojektet Frostaliden med 190 lägenheter och det spännande förtätningsprojektet Grubbagården i tolv våningar. Vi ska också bygga 130 nya studentbostäder på Kurorten och många fler varierade projekt är på gång. Parallellt med dessa arbetar vi med underhålls- och fastighetsutvecklingsprojekt i vårt befintliga bestånd med över 5 000 lägenheter. Fokus ligger på energieffektivisering och andra stora förvaltningsmässiga utmaningar.

Arbetsuppgifter

Som en i teamet på Skövdebostäder driver du såväl mindre som större byggprojekt. Arbetet omfattar projektledning av hela eller delar av byggprocessen. I nära samarbete med kollegorna på byggavdelningen och övriga delar av organisationen styr du projektets omfattning, kvalitet, tidplan och ekonomi till en optimal produkt för såväl bolaget som för våra kunder.

Utbildning och kompetens

Vi söker dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning, eller som på annat sätt förvärvat motsvarande kompetens. Du har företrädesvis erfarenhet av att genomföra entreprenadupphandlingar, projektering och byggentreprenader. Det är en fördel om du har arbetat med förstudier, projektutveckling och bostadsproduktion.

Du trivs med eget ansvar och att arbeta självständigt, men gillar även att arbeta i team. Du är initiativrik, strukturerad och har hög social kompetens. Du har förmåga att driva projektgrupper och processer framåt och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du har även ett ekonomiskt och tekniskt intresse samt gillar problemlösning. Du har B-körkort och mycket god datorvana.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt. Lön enligt överenskommelse. Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta tillförordnad vd/byggchef Morgan Arvidsson på telefon 0500-47 74 06. Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson, han nås på telefon 0500-47 74 07.

Ansökan

Här söker du tjänsten som projektledare.

Vi vill ha din ansökan senast den 26 augusti 2019. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering.