Säsongs- och sommarpersonal

Skövdebostäder anställer varje sommar ett antal personer som semestervikarier och säsongsanställda. Arbetsuppgifterna är att sköta våra hus både på insidan och utsidan.

Nu söker vi dig som är född 2003 eller tidigare och tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter såsom trappstädning, gräsklippning, skötsel av rabatter och häckar, renhållning, och sophantering. Några av tjänsterna är mer inriktade på arbete inomhus i fastigheterna såsom mindre reparationer och då behöver du ha erfarenhet av tekniskt arbete.

Anställningarna varierar i längd och period. Vi söker både säsongspersonal som kan arbeta under perioden april till september och sommarpersonal som kan arbeta under perioden juni till augusti. Det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta.

Ansök här

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning och en kort beskrivning av dig själv, dina fritidsintressen och varför du söker det här jobbet.

Sista ansökningsdag är den 9 mars 2019. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Ansökan till tjänsterna som säsongs- och sommarpersonal.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande.