Köstart etapp 3

Kön till Aspö Eko-logi, etapp 3 öppnar 2017-03-22 klockan 10. Kön är webbaserad och bäst sköter du det från din egen dator.

1. Förbered dig i tid

För att kunna ställa dig i kö till Aspö Eko-logi behöver du stå i vår ordinarie bostadskö. Gör det gärna i förväg så underlättar du för dig själv! Här ställer du dig i den ordinarie bostadskön.

2. Ställ dig i den särskilda kön

Från och med klockan 10 den 22 mars kan du ställa dig i den särskilda kön till Aspö Eko-logi via Mina sidor. Logga in på Mina sidor med dina användaruppgifter och klicka på Kö till Aspö Eko-logi i vänstermenyn och följ vidare instruktioner. Bäst chans till en bra kötid har du om du gör detta hemma från din egen dator. Kön ordnas efter det klockslag du ställer dig i kön på hemsidan, den som anmäler sig först blir nummer ett och så vidare.  

3. Anmäl intresse och prioritera

När du ställt dig i kön kan du via hemsidan i lugn och ro anmäla ditt intresse på de lägenheter du är intresserad av. Du kan sedan prioritera mellan dessa. Den lägenhet du allra helst vill ha sätter du som nummer ett, nästa som nummer två och så vidare. Vet du redan i vilken ordning du är intresserad underlättar du för dig själv genom att anmäla dig på dem i den ordningen. Du har fram till den 29 mars på dig att prioritera.

4. Vi skickar erbjudanden

Den 30 mars börjar vi skicka ut erbjudanden. Vi börjar med den som ställde sig först i kön, den får ett erbjudande om kontrakt på sitt första val. Vi går sedan vidare i tur och ordning och om du får ett erbjudande är det med så bra prioritering som möjligt utifrån dina val. Det är viktigt att du förstår att du endast kommer få ett erbjudande via den särskilda kön, så prioritera enbart de lägenheter du kan tänka dig att bo i.

5. Kontraktsskrivning och köpoäng

När du tackat ja till ditt erbjudande blir nästa steg att skriva kontrakt. De som skriver kontrakt innan ett visst datum har möjlighet att göra vissa val av kulörer och inredningsdetaljer.

Även om du fått din lägenhet via den särskilda kön till Aspö Eko-logi kommer din köplats i Skövdebostäders ordinarie bostadskö att nollställas när du skriver kontrakt.

Om det finns lägenheter kvar när vi gått igenom den särskilda kön till Aspö Eko-logi kommer dessa att hyras ut via Skövdebostäders ordinarie bostadskö.

Välkommen in under hela köperioden 22-29 mars

Du som inte har dator är självklart välkommen till vår Bobutik så hjälper vi dig. Vid köstarten den 22 mars kommer vi först hjälpa dem som i förväg registrerat sig i vår ordinarie bostadskö. Köperioden är 22 mars - 29 mars och du har chans att få en lägenhet även om du ställer dig i kön mot slutet av perioden, men det blir extra viktigt att du väljer så många lägenheter som möjligt.

Lycka till i jakten på en lägenhet!


 

Etapp 3 ligger utmed Vadsboleden och består av lägenheter i låghus, radhus och ett punkthus.

Södra Aspövägen 11 har fasad av så kallad Thermowood.

Till radhusen hör en liten trädgård. Trädgårdens storlekar varierar.

Radhusens vardagsrum går att få stora som här på bilden, eller avdelade för att få ett extra rum.