Kvartersvärd

Som kvartersvärd är du hyresgästens viktigaste kontaktperson och bolagets ansikte utåt inom ett geografiskt område som du ansvarar för. Främsta uppgiften är att ge god service, bygga förtroendeingivande relationer samt skapa trivsel i bostadsområdet.

Arbetsuppgifter

Som kvartersvärd ingår du i en grupp med andra kvarters- och miljövärdar. Jobbet är mycket omväxlande med både praktiskt och administrativt arbete. Arbetsuppgifterna består främst av enklare reparationer, besiktningar i samband med in- och avflyttningar, hantering av boendesociala ärenden samt lokalvård.

För att svara upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat. Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja och engagemang är en förutsättning för att trivas som kvartersvärd.

Utbildning och erfarenhet

Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom serviceyrke. Dokumenterade kunskaper inom VVS och/ eller el är meriterande. Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling via intern och extern utbildning samt förutsättningar för vidareutveckling. Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Skövdebostäder har som mål att skapa en jämn könsfördelning i samtliga befattningar.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Vill du veta mer kontaktar du Mattias Johansson på telefon 0500-47 74 51. Facklig företrädare Stefan Granberg nås på telefon 0500-47 74 81.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 10 september. Skicka din ansökan via länken https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjkxqxo9n0ssa0101i57ok6gg

Urval kan komma att göras under ansökningstiden. 

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, vi är därför i behov av ytterligare förstärkning.