Trygghetsvärd

Nu kan du söka tjänsten som trygghetsvärd på vårt 70plusboende Fältspaten.

Fältspaten är ett trygghetsboende. Det innebär att det är helt vanliga bostäder men avsedda för hyresgäster som är 70 år eller äldre. Till boendet finns flera gemensamhetslokaler och en utemiljö som utgör träffpunkter för gemenskap och sociala aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Eftersom du är en del av vårt viktiga serviceteam ingår praktiska skötseluppgifter:

  • Skötsel av utemiljö. Skapa levande och inbjudande gårdsmiljö som starkt ska bidra till våra kunders välbefinnande.
  • Mindre reparationer (det finns reparationsstöd i form av kvartersvärd).
  • Lokalvård. Som trygghetsvärd ansvarar du även för att ta tillvara på hyresgästernas olika intressen, idéer och förmågor. Att skapa kontakter mellan de boende och att kanalisera, inspirera och leda olika aktiviteter ingår också i arbetsuppgifterna.

För att leva upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad social förmåga, servicekänsla och förmåga att inspirera men också att kunna ta tillvara på och förstå olika behov bland våra kunder.

Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för utemiljö är en förutsättning.

Utbildning och erfarenhet

Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Erfarenhet som fritidsledare, ledare eller organisatör inom idrott och föreningsliv eller inom hälsa och friskvård är meriterande.
Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling via intern och extern utbildning samt förutsättningar för vidareutveckling. Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Det ingår helgtjänstgöring på rullande schema, i dagsläget cirka varannan till var fjärde helg.

Arbetstider är vardagar klockan 07:00 – 16:00. Även lördag, söndag och helgdag klockan 09:00 – 13:00

Vill du veta mer kontaktar du distriktschef Erik Pettersson på telefon 0500-47 74 23. Facklig företrädare för Fastighets är Stefan Granberg som nås på 0500-47 74 81.

Ansökan

Här söker du jobbet som trygghetsvärd.

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning senast den 3 mars. Urval kan komma göras under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boenden i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, vilket gör att vi är i behov av ytterligare förstärkning.