Miljövärd

Som miljövärd ingår du i en kvartersgrupp med gemensamt ansvar för servicen i ett bostadsområde. Miljövärdens arbetsuppgifter består främst av skötsel av utemiljöer och lokalvård.

Arbetsuppgifter

Som miljövärd ansvarar du för att skapa levande, inbjudande och trygga gårdsmiljöer som starkt ska bidra till våra kunders välbefinnande.

För att svara upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad servicekänsla. Du behöver också ha ett intresse för grönytor, praktisk skötsel och miljöfrågor. Andra viktiga egenskaper är att vara ansvarsfull och flexibel, ha social kompetens samt ett positivt synsätt. Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta målinriktat.

Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra lika viktig som att du kan arbeta självständigt. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för utemiljö är en förutsättning för att trivas som miljövärd på Skövdebostäder.

Utbildning och erfarenhet

Du har arbetslivserfarenhet alternativt utbildning inom skötsel och underhåll av grönytor. Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi ger dig möjlighet till kompetensutveckling via intern och extern utbildning samt förutsättningar för vidareutveckling.  Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vill du veta mer kontaktar du distriktschef Erik Pettersson på telefon 0500-47 74 23. Facklig företrädare Stefan Granberg nås på telefon 0500-47 74 81.

Ansökan

Sök tjänsten som miljövärd här. Vi vill ha din ansökan senast den 1 april.
Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5 000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.