Uthyrning

Uthyrningen startar 22 januari 2020. Då publiceras elva av de tretton lägenheterna och du kan anmäla intresse på dem allihop om du vill.  Ställ dig i vår ordinarie bostadskö redan nu - om du inte redan står där - för det är där du börjar.

Så här går det till

  1. Lägenheterna ligger publicerade 22 januari till 29 januari.
  2. Anmäl dig på de lägenheter du faktiskt vill tacka ja till om du får ett erbjudande.
  3. Prioritera dem i den ordning du är intresserad av dem. Den du allra helst vill bo i sätter du som nummer ett, nästa som nummer två, nästa som nummer tre och så vidare. På det sättet får du, om eller när vi kommer till din tur, ett så högt prioriterat alternativ som möjligt.
    Du får bara ett erbjudande i denna första omgång. Tackar du nej till det erbjudandet så får du vänta tills lägenheterna kommer ut i vår ordinarie uthyrning innan du får en ny chans.

När du får ett erbjudande

Erbjudandena skickas ut via e-post men du kan också på Mina sidor se hur det går och om du fått ett erbjudande. Det är också där du ger ditt svar.

  • Du kommer ha några dagar på dig att tacka ja eller nej till erbjudandet, om du får ett. Att tacka ja betyder att du tackar ja till kontraktet.
  • Eftersom lägenheterna är under produktion måste du ge ditt svar utan att ha tittat på lägenheterna i verkligheten. 

Om du tackar ja till kontraktet

  • Ditt kontrakt skickas i första hand elektroniskt och du signerar med Bank-ID. Vi kan skicka kontraktet med posten om du inte har Bank-ID.
  • När det närmar sig inflyttning gör vi vårt bästa för att du ska kunna besöka en lägenhet som motsvarar din för att mäta eller bara uppleva stämningen - men innan dess har vi ingen möjlighet att låta dig se lägenheten.