Katarinas vd-blogg

Ett speciellt första halvår

19 oktober 2020

Stängda gränser, social distans och stor ovisshet. När jag började som vd en vårdag i april stod världen – och såklart även Skövdebostäder – inför ett läge som vi aldrig stått inför innan.

Jag vill börja med att tacka er hyresgäster för den stora förståelse och samarbetsvilja ni visar under coronapandemin. Nu gäller det att fortsätta att hålla i och hålla ut genom att till exempel ha social distans till varandra i trapphus och hissar. 

Höga ambitioner

Även om coronapandemin gjort vissa saker svårare– jag hade till exempel gärna träffat fler av er hyresgäster – har det varit ett bra första halvår. Det är fantastiskt att vara vd för ett så välskött bolag med en god företagskultur och engagerade medarbetare.

Vi har höga ambitioner framåt och kommer bland annat arbeta mycket med hållbarhet – ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Min bakgrund inom energibranschen gör att jag brinner lite extra för just hållbarhetsfrågor.

Nya sätt att kommunicera

Något vi satsar på framöver är kommunikation och dialog med er hyresgäster. Till exempel kommer vi att få en splitterny webbplats till årsskiftet. I arbetet med den har vi fått värdefulla synpunkter från er hyresgäster i våra fokusgrupper. Vi kommer också att arbeta igenom vår felanmälningsprocess för att se hur vi kan förbättra den.

Dessutom har vi börjat med digitala nyhetsbrev och även den här bloggen är ett exempel på utökad kommunikation. Hör gärna av er med synpunkter eller om ni vill att jag ska blogga om något särskilt ämne, antingen i Skövdebostäders sociala medier eller till min e-post katarina.prick@skovdebostader.se

Vi hörs!
/Katarina