Säsongspersonal

Under sommarhalvåret behöver vi på Skövdebostäder förstärka organisationen med ett antal säsongsanställda. Arbetsuppgifterna handlar om att sköta våra hus både på in-  och utsidan. Säsongsanställningen är oftast längre än den för sommarpersonalen och passar dig som har lite mer erfarenhet. 

Vi söker dig som tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter. Några av tjänsterna är inriktade på mindre reparationsarbeten i fastigheterna. Andra förekommande arbetsuppgifter är trappstädning, skötsel av grönytor, renhållning och sophantering.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har god servicekänsla. Du har också social kompetens och lätt för att samarbeta. Då du ska ersätta ordinarie personal är det meriterande om du har utbildning och/eller viss erfarenhet av tekniskt arbete eller utemiljöskötsel.

Varaktighet och kontakt

Vi söker personal som kan arbeta under perioden april till september. Det är en fördel om du kan vara flexibel när du kan arbeta.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Pettersson på telefon 0500-477423 eller Fredrik Ljunggren på telefon 0500-477454.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg, 0500-477481.

Ansök här

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning och en kort beskrivning av dig själv, dina fritidsintressen och varför du söker det här jobbet.

Du söker tjänsten via jobbet.se

Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Urval kan komma göras under ansökningstiden.
 
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.