Säsongsvärdar till Aspö gård

Skövdebostäder driver Aspö gård – en välbesökt stadsbondgård med djur, kaféverksamhet, kolonilotter, föreningsverksamhet och lek- och picknickytor. Gården ligger i anslutning till det ekologiska bostadsområdet Aspö Eko-logi.

Vi söker två säsongsvärdar till Aspö gård för perioden 23 april till 30 september 2018.

Som gårdsvärd kommer du att arbeta med service till gårdens besökare. Det innefattar till exempel försäljning av fika, guidningar av barngrupper, viss djurtillsyn samt skötsel av smådjur som kaniner och höns. Övriga arbetsuppgifter är enklare fastighetsskötsel och service till lokalhyresgäster.

Vi söker dig som gärna har pysslat med lite av varje, har lite djurerfarenhet och en stor portion servicekänsla. Du ska kunna arbeta självständigt, vara social och kreativ samt tycka om att arbeta ute.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i en fantastisk miljö.

Varaktighet och kontakt

Tjänsterna är visstidsanställningar med schemalagd tjänstgöring varannan helg samt extra vid behov under perioden 23 april till 30 september. Under semesterperioden 18 juni till 19 augusti är tjänstgöringsgraden cirka 75% och omfattar även vardagar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bjerklinger, bosocial chef, på 0500-47 74 90. Du kan också kontakta Anki Essgren, bosocial samordnare, på 0500-47 74 99.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg, 0500-47 74 81.

Ansökan med meritförteckning görs via ansökningslänken nedan senast den 11 mars. Här söker du tjänsten som säsongsvärd.

Urval kan komma att göras under ansökningstiden.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande.