Redovisningsekonom på vikariat

AB Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med drygt 5 000 bostäder av alla upptänkliga slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-tals hus till naturnära boende i fristående villor. Omsättningen är cirka 370 miljoner kronor och balansomslutningen är drygt 2,4 miljarder kronor. Bolaget arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet och kundservice med hyresgästinflytande på alla nivåer. Vi är cirka 100 anställda i en kundnära organisation uppdelad på tre distrikt med kvarters- och miljövärdar i varje bostadsområde.

Vi söker nu en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning under tiden som ordinarie medarbetare är föräldraledig.

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta med löpande redovisning, bokslutsarbete, prognoser och uppföljningar samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter på en modern ekonomiavdelning.

Utbildning och kompetens

För att klara uppdraget bör du ha en akademisk examen inom ekonomi/redovisning. Befattningen kräver att du är en mycket självgående och operativ person som lockas av nya utmaningar. Du beskrivs som strukturerad, drivande och serviceinriktad. För att trivas tror vi att du gillar ordning och reda men också klarar av att hålla många bollar i luften.

Kunskaper i Microsofts Office-program, framförallt Excel, är en förutsättning. Vi använder oss idag av ekonomisystemet Visma Control.

Varaktighet och kontakt

Vikariatet är en heltidstjänst under drygt ett år med tillträde 1 december 2018. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår ekonomichef Dennis Grönqvist på 0500-47 74 13. Facklig företrädare är Mattias Eriksson, 0500-47 74 07.

Ansökan

Sök tjänsten som redovisningsekonom här.

Vi vill ha din ansökan senast den 17 september. Urval kan komma att göras under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering.