Festlokalerna

Aspö gård med sina lantliga omgivningar är en perfekt plats att mötas på! Våra lokaler är avsedda för Skövdebostäders hyresgäster och privatpersoner som behöver en större lokal för en fest eller sammankomst.

Bokning av festlokalerna sker via mejl till: bosocialaenheten@skovdebostader.se

Gula villan

Granne med kolonilotterna och inte långt från sjön ligger vår äldre lokal – Gula villan, som nu är nyrenoverad.

Gula villan går att boka från och med 1 april 2019.  

Hela festlokalen: Utan mellanvägg. Lämpar sig för privata fester såsom bröllop, födelsedagskalas, begravningar etc. Plats för cirka 100 personer. Serveringskök med vinglas, bestick och porslin för 100 personer. Snabbdiskmaskin, snabbkaffebryggare, stor kyl samt uppvärmningsmöjligheter. Tillgång till uteplats. Projektorduk, ljudanläggning och Wifi. 3 st WC

Lilla festlokalen: Med mellanvägg. Plats för cirka 50-60 pers. För övrigt samma faciliteter som ovan.

Inventeringslista över vad köket är utrustat med.

 

Logen

Den gamla ladugården på Aspö har byggts om till två ljusa och trevliga lokaler under 2018. Lokalerna, som kallas Logen och Ladan, har kvar sitt lantliga arv med bland annat bjälkar i taket men är samtidigt modernt utrustade. Logen är den större lokalen.

Logen lämpar sig för större event. Öppen yta och högt i tak. Möbler som lätt går att flytta på om man vill ha ett rent golv för till exempel dans eller annan lättare rörelseträning. Går också att använda som festlokal då ett serveringskök med glas, bestick och porslin finns för 100 personer. Snabbdiskmaskin och snabbkaffebryggare. Utrustad med scen. Stor bildskärm, Wifi, samt ljudanläggning med hörslinga. 3 st WC

Inventeringslista över vad köket är utrustat med.

Ladan

Ladan är lite mindre än Logen och har en glasvägg in till kornas ligghall. 

 

Möteslokal med enklare serveringsmöjligheter. Plats för cirka 65 personer. Utrustat med porslin för det lilla tårtkalaset. Dubbel moccamaster och hushållsdiskmaskin. Runda bord. 4 pelare i lokalen. Bildskärm, Wifi och ljudanläggning med hörslinga. WC finns att tillgå i angränsande lokal.

Inventeringslista över vad köket är utrustat med.

Bokningsregler för våra lokaler:
  • För att få boka lokalen ska du ha fyllt 25 år
  • Lokalerna är endast avsedda för privata tillställningar.
  • Du får boka max 2 tillfällen/gång och max 1 år i förväg.
  • Bokning sker via e-post: bosocialaenheten@skovdebostader.se
  • Du får preliminärboka lokalen i en vecka. Därefter skriver du ett kontrakt och erlägger 500 kr i bokningsavgift som vi sedan drar av från den slutgiltiga hyran.
  • Du är personligt ansvarig under hela hyrestiden.
  • Du som Skövdebostäders hyresgäst har 25% rabatt när du hyr för privat bruk. Vill du och dina grannar anordna en tillställning för flera av Skövdebostäders hyresgäster kan det bli ännu billigare*.
  • Du kan välja att betala hyran för festlokalerna med swish, kort eller debitering via din hyresavi. Betalning med kontanter godkänns alltså inte.
                          

*Se hur man söker aktivitetsmedel