Ombyggnadssamordnare

Nu kan du söka tjänsten som ombyggnadssamordnare på Skövdebostäder.

Under 2019 och 2020 kommer Skövdebostäder att genomföra större underhållsprojekt i några av våra fastigheter. Hissar ska bytas, avloppssystem ska renoveras och ventilationssystemet ska byggas om i lägenheter. Gemensamt för dessa arbeten är att många hyresgäster blir berörda och behovet av information är stort. 

Arbetsuppgifter

Du blir en del av våra viktiga team som arbetar för våra hyresgäster i de aktuella husen, främst med

  • Förmedla information till hyresgästen
  • Att vara en länk mellan hyresgäst, projektledare och entreprenör
  • Förberedelser såsom besiktningar/försyner, eventuella evakueringar med mera

Som ombyggnadssamordnare ansvarar du för att skapa kontakt med de boende så de är välinformerade inför och under tiden som de blir berörda av våra arbeten.

Ytor där arbete ska utföras besiktigas av dig, före och ibland även efter åtgärder. Det kan vara i lägenheter såväl som i allmänna utrymmen.

Utbildning och erfarenhet

Det krävs att du har en utpräglad social kompetens, servicekänsla och förmåga att kunna förstå olika behov bland våra kunder. Du har också ett gott ordningssinne, arbetar strukturerat och självständigt samt trivs med administrativa uppgifter.

Vi förutsätter att du har B-körkort och datorvana, samt en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Eftersom du kommer att arbeta i team med dina kollegor är din förmåga att samarbeta med andra viktig. Vilja, engagemang och ett genuint intresse för människor såväl som praktiska lösningar är givna egenskaper för att passa till tjänsten.

Erfarenhet inom fastighetsförvaltning är meriterande.

Vi eftersträvar ett arbetsklimat som kännetecknas av respekt, förståelse och kunskap.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under ett år med tillträde sommaren 2019.

Arbetstider är vardagar klockan 07:00 – 16:00. Arbete kan även förekomma på annan tid i mindre omfattning.

Vill du veta mer kontaktar du distriktschef Charlott Kroon på telefon 0500-47 74 31. Facklig företrädare för Vision är Mattias Eriksson som nås på 0500-47 74 07.

Ansökan

Sök tjänsten här.

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning senast den 15 april. Urval kan komma göras under ansökningstiden.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser i samband med denna rekrytering

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boenden i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.