Timanställning som trygghetsvärd

Nu kan du söka tjänsten som trygghetsvärd på vårt 70plusboende Fältspaten.

Fältspaten är ett trygghetsboende. Det innebär att det är helt vanliga bostäder men avsedda för hyresgäster som är 70 år eller äldre. Till boendet finns flera gemensamhetslokaler som utgör träffpunkter för gemenskap och sociala aktiviteter.

Tjänsten är en visstidsanställning med ett antal fasta arbetspass per månad och utöver det vid behov på vardagar och helger.

Arbetsuppgifter

Som trygghetsvärd ansvarar du för att ta tillvara på hyresgästernas olika intressen, idéer och förmågor. Eftersom du är en del av vårt viktiga serviceteam förekommer även praktiska skötseluppgifter såsom mindre reparationer och skötsel av utemiljö. Att skapa kontakter mellan de boende och att kanalisera och inspirera till olika aktiviteter ingår också i arbetsuppgifterna.

För att leva upp till förväntningarna krävs att du har en utpräglad social förmåga, servicekänsla och förmåga att inspirera men också att kunna ta tillvara på och förstå olika behov bland våra kunder. Andra viktiga egenskaper är att du är ansvarsfull och kan agera självständigt.

Utbildning och erfarenhet

Vi förutsätter att du har datorvana samt lätt att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Erfarenhet som fritidsledare, ledare eller organisatör inom idrott och föreningsliv eller inom hälsa och friskvård är meriterande.

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en visstidsanställning på timmar med tillträde så snart som möjligt. Omfattningen är ett antal schemalagda arbetspass på vardagar och helger, men också vid behov. Det finns möjlighet till att tjänsten utökas i omfattning.

Vill du veta mer kontaktar du distriktschef Erik Pettersson på telefon 0500-47 74 23. Facklig företrädare för Fastighets är Stefan Granberg som nås på 0500-47 74 81.

Ansökan

Du söker tjänsten här.
Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning senast den 12 december. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boenden i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 95 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, vilket gör att vi är i behov av ytterligare förstärkning.


Foto: Scandinav bildbyrå