Uthyrningen av Frostaliden

Inflyttning på Frostaliden sker i tre etapper under 2019 och 2020. Uthyrningsstarten för de första 63 lägenheterna sker 3 oktober 2018. 

Mellan den 3 och 10 oktober kan du boka dig på de 63 första lägenheterna på Frostliden 15 och 13.

Utsnitt av etapp 1 på frostalidens områdeskarta.

Välj lägenheter i lugn och ro

När lägenheterna är publicerade har du fram till och med 10 oktober på dig att välja vilka lägenheter du vill anmäla intresse på och hur du vill prioritera dem. Du hittar lägenheterna under "Sök ledigt" från ungefär 10.00 den 3 oktober.

Prioritera dina val senast 10 oktober. Du hittar de lägenheter du anmält dig på under "Anmält intresse" i inloggat läge på "Mina sidor". Surfar du på en mobiltelefon hittar du menyn under de tre strecken som ser ut ungefär som en hamburgare.

Den lägenhet du allra helst vill ha sätter du som nummer ett, nästa som nummer två och så vidare. Vet du redan i vilken ordning du är intresserad av lägenheterna underlättar du för dig själv genom att anmäla dig på dem i den ordningen. Anmäl dig på samtliga lägenheter du är intresserad av men tänk på att välja de lägenheter du faktiskt vill bo i - om du får ett erbjudande innebär det att du får skriva kontrakt. Du får bara ett erbjudande i den här uthyrningomgången!

Nyhetsbrev

För att få veta vad som händer i projektet och när lägenheterna blir tillgängliga för uthyrning kan du skriva upp dig på vår intresselista och få e-post när det sker något nytt i projektet. Observera att detta inte är detsamma som en kölista för lägenheterna. Du anmäler dig till intresselistan via denna länk.