2 april startar uthyrningen av Grubbagården

Den 2 april 2019 kl 10 har vi uthyrningsstart för Grubbagården, det nya huset på Havstena. Samtidigt hyr vi också ut kommande etapper av Frostaliden.

Det innebär att 170 lägenheter kommer att publiceras på vår webbplats på en gång och vara möjliga för dig att anmäla ditt intresse på. 
 

Vanliga bostadskön gäller

Vi tillämpar vår ordinarie kö och därför behöver du inte stressa med att vara först till kvarn. Det är den med flest köpoäng som kommer att erbjudas kontrakt på lägenheten. Vår erfarenhet visar dock att det finns möjligheter för dig med lägre köpoäng att få kontrakt vid den här typen av uthyrningsstarter. Lägenheterna finns publicerade på webbplatsen i åtta dagar.
 
 

Prioritera mellan de olika områdena och husen

Du kommer att kunna prioritera mellan både Grubbagårdens lägenheter och lägenheterna på Frostaliden. Som mest kommer du att kunna anmäla intresse på 30 olika lägenheter.  Det vill säga om du till exempel i första hand vill bo högst upp på Frostaliden och i andra hand på plan fyra på Grubbagården så kan du genom prioriteringen visa det. Viktigt att tänka på vid prioritering är att du under en sådan här etapputhyrning endast kan få ett kontraktserbjudande. Tackar du nej till ett erbjudande får du vänta och se om några lägenheter kommer ut till ordinarie uthyrning när systemet behandlat alla prioriteringar. Det gäller därför att välja den lägenhet du allra helst vill ha i första hand, andra hand o.s.v.
 
Mer information om uthyrnigsstarten kommer längre fram.
 

Havstena ligger nära en sjö och inte långt från fritidsområden runt Karstorp och Aspö. Foto: Mikael Ljungström