Säsongsvärd till Aspö gård

Skövdebostäder driver Aspö gård – en välbesökt stadsbondgård med djur, kaféverksamhet, kolonilotter, föreningsverksamhet och lek- och picknickytor. Gården ligger i anslutning till det ekologiska bostadsområdet Aspö Eko-logi.

Vi söker nu en säsongsvärd till Aspö gård för perioden 10 april till den 27 september 2020.
 
Som säsongsvärd kommer du att arbeta med service till gårdens besökare. Det innefattar till exempel försäljning av fika, guidningar av barngrupper, viss djurtillsyn samt skötsel av smådjur som kaniner och höns. Övriga arbetsuppgifter är enklare fastighetsskötsel och service till lokalhyresgäster.
 
Vi söker dig som gärna har pysslat med lite av varje, har lite djurerfarenhet och en stor portion servicekänsla. Du ska kunna arbeta självständigt, vara social och kreativ samt tycka om att arbeta ute.
 
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i en fantastisk miljö.
 

Varaktighet och kontakt

Tjänsten är en visstidsanställning med schemalagd tjänstgöring helgdagar och extra vid behov under perioden 10 april till den 27 september. Under semesterperioden 15 juni till 16 augusti är tjänstgöringsgraden cirka 75% och omfattar även vardagar.
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Bjerklinger, bosocial chef, på 0500-47 74 90. Du kan också kontakta Ann-Kristin Essgren, bosocial samordnare, på 0500-47 74 99.
 
Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet. Facklig företrädare för Fastighetsanställdas förbund är Stefan Granberg, 0500-47 74 81.
 

Ansökan

 
Sista ansökningsdag är den 23 februari 2020. Urval kan komma göras under ansökningstiden.
 

 

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.