Sommarpersonal

Skövdebostäder anställer varje sommar ett antal personer som feriearbetare och semestervikarier. Arbetsuppgifterna är att sköta våra hus både på in- och utsidan.

Nu söker vi dig som är född 2004 eller tidigare och tycker om att jobba med praktiska arbetsuppgifter. Vanliga inslag i en arbetsdag är:

  • Trappstädning
  • Gräsklippning
  • Skötsel av rabatter och häckar
  • Renhållning och sophantering

Några av tjänsterna är inriktade på mindre reparationsarbeten i fastigheterna och då behövs viss erfarenhet av tekniskt arbete.

Varaktighet och kontakt

Vi behöver sommarpersonal under juni till augusti. Anställningarna varierar både i längd och under vilken period. Det är en fördel om du kan vara flexibel när det gäller vilka veckor du kan arbeta.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Johnsson på telefon 0500-477421 eller Helen Toftgren på telefon 0500-477420.

Tjänsten regleras enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet.

Ansök här

Din ansökan vill vi ha tillsammans med din meritförteckning och en kort beskrivning av dig själv, dina fritidsintressen och varför du söker det här jobbet.

Du söker tjänsten via jobbet.se

Sista ansökningsdag är den 29 februari. Urval kan komma göras under ansökningstiden.

Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser i samband med denna rekrytering.

Om Skövdebostäder

Skövdebostäder är Skövdes största bostadsföretag med cirka 5000 bostäder av alla tänkbara slag och storlekar, från centrala smålägenheter i 1800-talshus till naturnära boende i moderna fristående villor. Bolaget har cirka 100 anställda i en kundnära organisation och arbetar aktivt med frågor kring miljö, kvalitet, kundservice och inte minst boinflytande. Bolaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede.