Våra senior- och trygghetsboenden

Karta
 

Fältspaten

Fältspaten består av 78 lägenheter på ett, två eller tre rum och kök med god standard. De flesta av lägenheterna får en hänförande utsikt från de inglasade balkongerna. Vissa lägenheter har istället en inglasad uteplats.
Områdesbild
Stäng

Gamla skolan - senior

Närmare centrum än så här är svårt att komma, men det är inte bara läget som är förstklassigt. Lägenheterna i Gamla Skolan har mycket hög standard med parkett- eller klinkergolv i alla rum, kök i ek, helkaklade badrum och inglasade balkonger.
Stäng

Henriksbergsgatan 38

Henriksbergsgatan 38, ett av våra tre seniorområden. Lägenheterna är endast tillgängliga för dig som fyllt 55 år och här kan du bo kvar även med nedsatt rörlighet. Här finns välutrustade och bekväma lägenheter, renoverade 2009.
Stäng

Norra Aspövägen 2

På området Aspö Eko-logi finns Norra Aspövägen 2, ett trygghetsboende vackert placerat i ett lummigt område nära till kollektivtrafiken med en busshållsplats på gångavstånd.
Områdesbild
Stäng

Havstenavägen 6

Havstenavägen 6, är ett höghus med närhet till allt! Huset har nyligen genomgått en stamrenovering och lägenheterna är enbart tillgängliga för dig som fyllt 55 år.
Stäng
Karta

Skövdebostäder har tre seniorboenden; Havstenavägen 6, Henriksbergsgatan 38 och Gamla skolan och två trygghetsboenden; Fältspaten och Norra Aspövägen 2. Vi hyr också ut Skövde kommuns trygghetsboenden på Bagaren, Boken, Solgården (Tidan) och Billingsdal (Timmersdala). På kartan kan du se var våra senior- och trygghetsboenden ligger och hur de förhåller sig till området i övrigt.

Om du klickar på adressen till seniorboendet får du upp en kort sammanfattning om det specifika boendet. Siffran i den gula cirkeln visar hur många lediga lägenheter det finns just där just nu.