Det händer på Aspö gård

Utöver det du alltid kan göra på Aspö gård sker det också olika aktiviteter och föreläsningar. En del kostnadsfria och en del inte, du som hyresgäst har alltid rabatt mot uppvisande av hyresgästkortet.

Våren och sommaren är den mest hektiska och händelsefyllda perioden på Aspö. Gården drivs av Skövdebostäder och de flesta aktiviteter genomförs tillsammans med de föreningar som är verksamma på gården. Vi fortsätter samarbeta med Hagalyckans gård samt Gästgivaregården i Binneberg när det gäller djurhållning. Säsongspremiär blir den 19 april 2019.

Aspö kafé kommer även fortsättningsvis drivas i samarbete med föreningar som då hjälper oss att bemanna söndagar, röda dagar och familjedagar. Då satsar vi på lite större utbud, mycket ekologiskt förstås! På vardagarna kan du hugga tag i någon personal på gården eller ringa telefonnummer som finns anslaget på kafédörren om du vill handla glass eller enklare fika.

Du vet väl om att du kan anordna barnkalas* i samarbete med oss? En guidning bland djuren, äggplockning och varför inte avsluta med en fika i kaféet.

*Endast söndagar