Medverkande föreningar

Vi erbjuder våra hyresgäster ständiga rabatter hos några av Skövdes föreningar. Vid enstaka tillfällen lottar vi också ut biljetter till evenemang och idrottsmatcher. Utlottningarna hittar du här.

OBS! Rabatterna gäller endast ordinarie priser och ej i kombination med andra rabatter. Visa alltid upp kortet innan du beställer/betalar. Reservation för eventuella ändringar.

Friskis & Svettis
Träna 14 månader, betala för 12! Gäller vid köp av årskort.
Både autogiro och kontant betalning går bra och i årskortet ingår alla träningsformer - till exempel gym, spinning, gruppträning och utegrupper.

Under hösten gör vi en utbyggnad och dubblar ytan i gymmet. Passa på att köpa ditt kort nu!

IFK Skövde Handboll
För säsongen 2019/2020 erbjuder vi våra hyresgäster m
öjlighet till gratis biljetter till IFK Skövdes hemmamatcher. Vi har cirka 6 biljetter till varje match och det är först till kvarn som gäller. Dock prioriterar vi dig som inte har fått biljetter tidigare. Max 2 biljetter per hyresgästkort.

Beställning av biljetter till kommande matcher kan göras först när föregående hemmamatch är spelad och senast två arbetsdagar före matchdag. Beställning skickas till info@skovdebostader.se OBS! Biljetterna kommer att mejlas till dig för egen utskrift eller att visas från telefon.

Riksteatern Skövde (Föredetta Skövde teaterförening)
30 kronor i rabatt, för teaterföreställningar  arrangerade av Skövde teaterförening.
Program återfinns  i Riksteatern Skövdes programbroschyr och på www.riksteaternskovde.se

Gäller för max 2 personer/hyresgästkort och föreställning.
Biljetterna kan endast köpas i Skövde Kulturhus vardagar klockan 11-19, lördagar-söndagar klockan 13-16 samt två timmar före utsatt tid.

Skövde HF Handboll
För säsongen 2019/2020 erbjuder vi våra hyresgäster möjlighet till gratis biljetter till Skövde HFs hemmamatcher. Vi har cirka 17 biljetter till varje match och det är först till kvarn som gäller. Dock prioriterar vi dig som inte har fått biljetter tidigare. Max 2 biljetter per hyresgästkort.

Beställning av biljetter till kommande matcher kan göras först när föregående hemmamatch är spelad och senast två arbetsdagar före matchdag. Beställning skickas till info@skovdebostader.se OBS! Biljetterna kommer att mejlas till dig för egen utskrift eller att visas från telefon. 

Skövde IK
Du som är hyresgäst hos oss kan få biljetter till Skövde IKs hockeymatcher. Biljetterna är giltiga på valfri hemmamatch under säsongen 2018/2019.

Det är först till kvarn som gäller och biljetterna hämtar du ut själv i vår Bobutik. Ingen föranmälan krävs. Maxantal är 4 biljetter per person.

 

Aspös föreningar

Som hyresgäst hos Skövdebostäder har du också rabatt hos föreningarna ute på Aspö. En lista på Aspös föreningar hittar du här.

Tips: Fritidsbanken
Fritidsbanken är en bank där du kan låna sport- och fritidsprylar kostnadsfritt. De tar också emot saker som inte används längre. Läs mer om Fritidsbanken här! (pdf)


Månadens erbjudanden

Utöver de rabatter som gäller hela året för dig med Skövdebostäders hyresgästkort, får du även tidsbegränsade extraerbjudanden från några av våra samarbetspartners.

Läs månadens erbjudanden