Rabatt på bilpool

Du som är hyresgäst hos Skövdebostäder kan bli medlem i bilpoolen Sunfleet och köra bil mer miljöeffektivt till rabatterade priser.

Sunfleet är Sveriges största bilpool och ger dig tillgång till miljöklassade, nyservade och välstädade Volvobilar. Sunfleet har över 1000 bilar över nästan hela Sverige. Som medlem får du tillgång till alla. I Skövde finns det bilar vid både Kurorten och Vasaporten.

Som hyresgäst hos Skövdebostäder har du två fria månadsavgifter när du ansluter dig till Sunfleet. Dessutom får du 250 kr att köra vid din första bokning.*

Gör såhär för att ta del av din rabatt:

1. Klicka på den här länken för att börja: https://booking1.sunfleet.com/signup/signup.aspx?CustomerCode=Skovdebostader
2. Tryck ”Vidare” i rutan som kommer upp
3. Välj ”Jag har rabattkod och ange Skbost följt av de fem sista siffrorna i ditt objektsnummer – alltså Skbost-xxxxx
4. Välj medlemskap Small (det är på det medlemskapet som rabatten gäller).
 
*Erbjudandet gäller endast medlemskapet Small och kan inte kombineras med andra erbjudanden. De 250 kr att köra för kan endast användas för att rabattera km- och timpris. För att bli medlem hos Sunfleet krävs ett giltigt körkort och en godkänd kreditprövning. Fullständiga villkor och prislista finns på Sunfleet.com. Efter två gratismånader fortsätter medlemskapet med en månadsavgift på 169 kr per månad och i enlighet med Sunfleets villkor med en månads uppsägningstid.