Student

Skövdebostäder har ca 860 studentbostäder för studerande vid Högskolan i Skövde. De flesta är belägna i nära anslutning till campus. Du kan välja mellan korridorboende eller egen lägenhet. Gemensamhetslokaler finns i alla våra studentområden.

Vi tillämpar 10-månadershyra för samtliga studentbostäder. Detta innebär att juni och juli är hyresfria. Vad som ingår i hyran varierar, läs gärna mer om respektive område på områdessidorna så får du veta exakt vad som gäller. Samtliga lägenheter uthyres omöblerade.

För att du ska kunna anmäla intresse på en studentlägenhet måste du registrera dig på Mina sidor och skapa en intresseanmälan för studentlägenhet.

Vill du hyra studentlägenhet?

Läs mer om hur studentbostadskön fungerar. Tag sedan gärna kontakt med vår uthyrare Elin om du vill hyra en studentlägenhet eller har uthyrningsfrågor.

Elin Johnsson
Tel: 0500-47 74 05

Vill du säga upp din studentlägenhet? Du kan säga upp lägenheten digitalt på Mina sidor. Det går också att säga upp den via en blankett som du lämnar till oss senast den sista dagen i månaden. Hämta vår uppsägningsblankett för studentlägenheter.