Lediga lokaler

Även om bostäder är vår huvudsakliga verksamhet förvaltar Skövdebostäder också ett antal kommersiella lokaler. Ett fåtal av dem ligger i gatuplan med skyltningsmöjlighet och är lämpliga för butiksverksamhet eller kontor. De flesta sådana lokaler finns i centralt eller halvcentralt läge.

Huvuddelen av våra lokaler finns i bostadsområdena från 40-, 50- och 60-talen och är många gånger belägna i ”halvkällarplan”, en halvtrappa ned med stora fönster i marknivå. Dessa hyr vi ofta ut till föreningar och mindre företag.

Lediga lokaler hyrs inte ut på samma sätt som våra övriga objekt. När en lokal blir ledig annonseras den ut på denna sida. Du är då välkommen att höra av dig och anmäla intresse till den kontaktperson som anges på respektive objekt.

Bagerilokal på Billingssluttningen, 232 kvm

Bagerilokal om 232 kvm på Gamla Kungsvägen 55 finns för uthyrning.

Lokalen har en café eller försäljningsdel mot gatan. Det finns också ett källarplan som fungerar som lagerplats.  Tillgänglig efter överenskommelse.

Kontaktperson

Elina Hille (uthyrare)
0500-47 74 94, elina.hille@skovdebostader.se

Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content