Våra lokaler

Även om bostäder är vår huvudsakliga verksamhet förvaltar Skövdebostäder också ett antal kommersiella lokaler. Ett fåtal av dem ligger i gatuplan med skyltningsmöjlighet och är lämpliga för butiksverksamhet eller kontor. De flesta sådana lokaler finns i centralt eller halvcentralt läge.

Huvuddelen av våra lokaler finns i bostadsområdena från 40-, 50- och 60-talen och är många gånger belägna i ”halvkällarplan”, en halvtrappa ned med stora fönster i marknivå. Dessa hyr vi ofta ut till föreningar och mindre företag.

Om du är intresserad av att hyra lokal är du välkommen att göra en intresseanmälan för detta via Mina sidor. Där kan du också lämna en beskrivning av dina behov och önskemål.

När en lokal blir ledig annonseras den ut på denna sida. Du är då välkommen att höra av dig och anmäla intresse till den kontaktperson som anges på respektive objekt. 

Lediga lokaler just nu

Kontorslokal Norra Trängallén 21, objekt 18-3-00618

Kontorslokal i markplan med egen entré från gatan. 80 kvm fördelat på entré, kontor, pentry, dusch/WC och förråd. P-platser och eller garageplatser finns reserverade för lokalen. Fiber finns i fastigheten.

Lokalen är tillgänglig från och med 1 augusti 2018.

Planlösning för Norra Trängallén 21

Kontorslokal Barrstigen1/Björkvägen 25, objekt 01-2-00066

Lokal med egen entré. 77 kvm med trinett och WC. Lokalen är fördelad på två rum som kan nyttjas som tre. 

Lokalen är tillgänglig från och med 1 januari 2019.

Planlösning för Björkvägen 25

 

Kontaktperson: David Pettersson, 0500-47 74 08, david.pettersson@skovdebostader.se