Tillfällig förlängning av avtalet mellan Com Hem och TV4/Telia


Publicerat: 2020-10-30

Här följer information från Com Hem som riktar sig till dig som är kund hos Com hem antingen via Skövdebostäders avtal eller genom eget avtal.

Uppdatering:

Just nu pågår förhandlingar mellan Com Hem och TV4/Telia om ett långsiktigt avtal om rätten att sända TV4-kanalerna och C More.
Något nytt avtal är ännu inte undertecknat, men de har kommit överens om att förlänga det befintliga avtalet till klockan 23:59 den 3 november 2020.

Viktig information om TV4-kanalerna och C More

Avtalet mellan Com Hem och Telia som reglerar TV4-kanalerna och C More upphör att gälla den 30 oktober. Om Com Hem inte når en ny överenskommelse innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att tillfälligt förlora TV4-kanalerna och C More från och med klockan 23:59 den 30 oktober. Sker detta kommer Com Hem ersätta de berörda kanalerna med ett stort utbud av andra kanaler och förmåner. Följande kanaler kommer sändas tillsvidare i grundutbudet:

Com Hem fortsätter även att frivisa flera stora nyhetskanaler och de är högaktuella mot bakgrund av den pågående pandemin samt inför det stundande valet i USA:

• CNN (Kanalplats 120)
• BBC World News (Kanalplats 123)
• Al Jazeera English (Kanalplats 128)
• Expressen TV (Kanalplats 43)

Com Hems högsta prioritet är givetvis fortsatt att nå en överenskommelse med TV4/Telia så snart som möjligt. Det är Com Hem som sköter förhandlingarna, och inget som vi fastighetsägare i nuläget kan påverka. Vi inväntar en överenskommelse mellan Com Hem och TV4/Telia.

För dig som köpt individuella digital-tv-abonnemang kommer ni få mejl och sms angående ersättningskanaler eller andra förmåner.

Följ de senaste uppdateringarna om förhandlingen på http://www.comhem.se/aktuelltSenast ändrad: 2020-11-03