Tyck till i Studentpanelen


Publicerat: 2019-11-09

Vår branschorganisation Studentbostadsföretagen kommer tillsammans med undersökningsföretaget Origo group att skapa en Studentpanel där studenter via enkäter ger sin syn på studentbostäder och tjänster kopplade till studentboende. Om du bor i en av våra studentlägenheter har du fått ett mejl med fråga om att gå med i panelen. 

Studenters åsikter behövs

Studenters åsikter är ovärderliga när det gäller att utveckla studentbostäder och skapa attraktiva tjänster och miljöer för studenternas behov. Studentpanelen består av hyresgäster hos såväl Skövdebostäder som andra studentbostadsföretag i Sverige. Deltagare i Studentpanelen får möjlighet att tycka till om studentbostäder, tjänster och service kopplat till studentboenden samt ge förslag på hur studentbostäder kan utvecklas. Haka på och hjälp oss att leverera de bästa bostäderna till er studenter!
 

En del av ett större nätverk

Studentpanelen ingår i Origo Groups nätverk av paneler och du kan därmed även få besvara andra enkäter än från oss under året. Men du bestämmer själv vilka du vill svara på. Origo Group är också restriktiva med vilka enkättyper som du kan få delta i (t.ex. ej rörande tobak, alkohol eller känsliga ämnen). Origo Group ansvarar för panelen och att du får ersättning för ditt deltagande. Den belöningen kan du ta ut i pengar eller ge till välgörenhet.
 

Anmälan

 

Frågor

Har du frågor om panelen, kontakta Origo Group via support@origogroup.com eller 08 – 591 23 650.
 
 

 Senast ändrad: 2019-11-09