X-rundan, en vandring runt Karstorpssjön

Digital tipspromenad

Aspö gård ligger i anslutning till fina vägar runt Karstorpssjön där man kan njuta av ett rikt fågelliv, blåsippor och vitsippor i mängder på våren och har man tur kan man få se bävern som håller till i sjön. På dessa fina vägar har vi satt upp Aspös digitala tipspromenad. Gå när som det passar dig, frågorna är alltid tillgängliga och uppdateras varje vecka.

Hur fungerar det?

Ladda ner appen X-rundan, du använder sedan appen för att svara på frågorna. Skapa ett konto enligt instruktioner i appen.

I appen väljer du vilken runda du vill gå, det finns flera tipspromenader anslutna till X-rundan, till exempel den på Billingen. Vår heter Skövde kommun, Aspö gård – Karstorpsrundan 3,5 km. Där kan du alltid välja X-rundans riksquiz samt barnquiz som uppdateras varje söndag.

För att svara på frågorna finns det 15 permanent uppsatta QR-koder längs rundan. Skanna dessa så kommer frågan upp i telefonen. Frågan går också att få fram via kartan uppe i vänstra hörnet i appen. Kartan använder du för att veta hur rundan går.

Extra quiz

Ibland gör vi egna quiz och då kan du som deltar vinna priser. Håll utkik på vår hemsida och anslagstavlan på gården så får du veta när nästa quiz är.

Frågor och support

Frågor som rör x-rundans app hänvisas till x-rundan. Kontakta Xrundan via uppgifter på skyltarna eller på deras hemsida: https://www.xrundan.com/kontakt-deltagare 

Felanmälan vid till exempel skadegörelse på skyltar eller om du vill ge feedback på slingan görs till aspo@skovdebostader.se

Skip to content