Digital tipspromenad

Tulpaner framför huset på Aspö.
Snart kan du gnugga geniknölarna på ett grönskande Aspö! Från och med söndag 23 maj är den digitala tipspromenaden Xrundan öppen. Alla kan vara med – och det enda du behöver är en mobil.

Ny digital tipspromenad på Aspö

Tulpaner framför huset på Aspö.

Nu kan du gnugga geniknölarna i det grönskande Aspö-Karstorpsområdet! Vi har arrangerat en digital tipspromenad, Xrundan. Alla kan vara med – och det enda du behöver är en mobil.

3,5 km lång runda

Frågorna besvarar du genom att skanna qr-koder som sitter på skyltar. Rundan börjar vid anslagstavlan på Aspö gård, men du kan hoppa in vid vilken skylt som helst om du föredrar det. Tipspromenaden är totalt cirka 3,5 km lång och går runt Aspö och Karstorp.

Nya frågor varje söndag

Frågorna byts ut varje vecka – så du kan gå promenaden flera gånger i sommar. Vi samarbetar med föreningar som turas om att skapa frågor till rundan. Föreningarnas quiz kostar en liten summa, men genom att vara med stöttar du lokala ideella verksamheter och har chans att vinna priser. Det finns också andra quiz som är kostnadsfria.

Föreningsquiz: Skövde ryttarföreningens ungdomssektion

Från söndag 13 juni och en vecka framåt står Skövde ryttarförenings ungdomssektion för quizfrågorna. Alla intäkter går direkt till föreningen.

Gör såhär för att delta:

1. Ladda ner appen Xrundan i din mobil från App Store eller Google Play.
2. Registrera dig!
3. Klicka på Välj runda och quiz i appen.
4. Skanna qr-koderna för att svara på frågorna.

Viktigt i coronatider

Tipspromenaden är utomhus och kan alltså genomföras på ett coronasäkert sätt. Tänk dock på att hålla distans till andra besökare och deltagare. Följ de regler som sitter uppsatta på gården.

Varmt välkommen att prova rundan!

Vinnare i premiärquizet

Mattias Palmer – ”Gösen”
Emil Döbrösi – ”emdob”
Ewa Bladh – ”Eewa”

Ni vinner fikabiljetter, som hämtas ut i kaféet under öppettiderna. Grattis!

Skapad: 2021-05-17

Senast uppdaterad: 2021-06-08 kl: 16:42

Josefine Ahrling
Josefine Ahrling
Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.