Jobba hos oss

Vi är ett bolag i ständig utveckling och har höga målsättningar kring kundnöjdhet, hållbarhet, produktion och underhåll. Våra drygt 100 medarbetare gör ett fantastiskt arbete varje dag för våra hyresgästers skull. Och våra hyresgäster tillhör de nöjdaste i Sverige.

Personalen är vår allra viktigaste tillgång. Att du som medarbetare trivs och håller dig frisk är viktigt för att vi i förlängningen ska kunna fortsätta göra ett bra jobb och fortsatt få nöjda kunder.

Ett av våra viktigaste mål är att alla våra medarbetare ska vilja rekommendera oss som arbetsgivare och vara ambassadörer. Därför är det viktigt att du trivs och mår bra på jobbet.

Hos oss har du möjlighet att utvecklas. Vi skapar förutsättningar för allas engagemang, utveckling och välmående genom sunt ledarskap. Vi ger stor frihet, uppmuntrar nya initiativ och idéer. Tillsammans utvecklar vi verksamheten med hyresgästernas och bolagets bästa i fokus.

Vi är engagerade och prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor.

Just nu söker vi:

Ett av våra viktigaste mål är att alla våra medarbetare ska vilja rekommendera oss som arbetsgivare och vara ambassadörer. Därför är det viktigt att våra medarbetare trivs och mår bra på jobbet. Vi vill ha engagerade medarbetare som vill arbeta i en organisation som prioriterar att vara kundnära, omtänksamma, ambitiösa och långsiktiga. Dessa värderingar är vår kompass i vardagen. Den påverkar hur vi jobbar, hur vi fattar beslut och hur vi bemöter människor.

Kundnära - Tryggt och trivsamt

Vi arbetar nära våra kunder, för att med deras behov i centrum, erbjuda trygga, trivsamma hem och service i toppklass. Det innebär bland annat att vi bemöter alla våra hyresgäster med respekt även i svåra situationer och tar ansvar hela vägen i utmanande frågor.

Omtänksamma - alla ska känna sig hemma

Vi samarbetar, ställer upp för varandra och skapar en atmosfär där allas bidrag är betydelsefullt och alla kan känna sig hemma. Det innebär att vi skapar förutsättningar för allas engagemang, utveckling och välmående genom sunt ledarskap.

Ambitiösa - ständiga förbättringar i det stora och det lilla

Vi ger stor frihet, uppmuntrar initiativ och utvecklar verksamheten med hyresgästernas och bolagets bästa i fokus. Vi är förändringsbenägna, nyfikna och uppmuntrar nya initiativ och idéer och ger stor frihet till medarbetarna att ta ansvar för och utveckla sina arbetsområden.

Långsiktiga - för ett hållbart samhälle

Vi utvecklar verksamheten för att ge förutsättningar för Skövdebor att leva hållbart. Vår verksamhet är transparent och vi delar gärna med oss av kunskap och erfarenheter. För oss innebär det bland annat att vi tar ett stort samhällsansvar som inte bara omfattar vår verksamhet utan också Skövde i stort.

Friskvård

Vi jobbar aktivt med friskvård. Bland annat har vi en engagerad friskvårdsgrupp som inspirerar till hälsa genom olika typer av aktiviteter. Vi har också ett generöst friskvårdbidrag.

Läs mer om friskvård

Söka jobb hos oss

Lediga tjänster hos Skövdebostäder annonseras i första hand ut via jobbet.se där ansökningarna ska lämnas in. Lediga tjänster publiceras också på vår hemsida, sociala medier och på Arbetsförmedlingen.

 

Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content