Fältspaten

Lägenheter på Fältspaten

Antal rumAntalYtaHyraKötid*
1 rok exempel 12 46m2 5603 - 5701 kr
2 rok exempel 41 60m2 7295 - 7604 kr
3 rok exempel 25 70m2 8450 - 8662 kr
*Kötiden är ungefärlig, kan variera mellan olika lägenhetsobjekt och förändras med tiden. Om kötid ej anges saknas tillräckligt statistiskt underlag.
 

Fältspaten är inte bara ett ovanligt lugnt och ombonat bostadsområde med härlig utsikt över Billingssluttningen och staden. Det är också Skövdes första trygghetsboende!

Trygghetsboende är helt vanliga bostäder – med några väsentliga skillnader. En grundförutsättning för att få kontraktserbjudande är att du är 70 år eller äldre. Om du har en respektive som är yngre får hen givetvis flytta med dig. Hela byggnaden och de enskilda lägenheterna är anpassade för att du ska ha det så bekvämt som möjligt, oavsett om du klarar dig bra på egen hand eller behöver lite hjälp för att få vardagen att fungera.

Fältspaten består av 78 lägenheter på ett, två eller tre rum och kök med god standard. De flesta av lägenheterna har en hänförande utsikt från de inglasade balkongerna. Vissa lägenheter har istället en inglasad uteplats.

Huset har generösa gemensamma utrymmen som gym och bastu i källaren, gemensamhetslokal och vinterträdgård på markplanet och takterasser på åttonde och tionde våningen. Dessutom finns ett övernattningsrum att hyra när du får gäster.

Miljövänligt boende

Fältspaten är också Skövdes första flerbostadshus byggt med passivhusstandard, vilket innebär en radikalt minskad energiförbrukning. Tack vare nya tekniska lösningar kan detta göras utan att tumma på det komfortabla inomhusklimatet.