Student
Studentläge

Erbjudanden hos föreningar

Vi stöttar och samarbetar med flera av Skövdes föreningar. Tillsammans med dem kan vi erbjuda våra hyresgäster aktiviteter eller rabatter. Det kan handla om allt från fotbollsskola i ett område till att man kan vinna gratis matchbiljetter.

Handbollsbiljetter

Skövde HF och IFK Skövde

För säsongen 2022/2023 kan du som är hyresgäst hos oss få gratis biljetter till Skövde HFs och IFK Skövdes hemmamatcher. Skicka din förfrågan till info@skovdebostader.se

Beställning av biljetter till kommande matcher kan göras först när föregående hemmamatch är spelad och senast två arbetsdagar före matchdag. Biljetterna kommer att mejlas till dig – och sedan kan du antingen visa upp dem i telefonen eller skriva ut på egen hand.

Vi har ett antal biljetter till varje match – vanligtvis tio till Skövde HFs och sex till IFK Skövdes – och det är först till kvarn som gäller. Dock prioriterar vi dig som inte har fått biljetter tidigare. Max två biljetter per hyresgästkort.

Ishockeybiljetter

Skövde IK

Du som är hyresgäst hos oss kan få gratis ishockeybiljetter till Skövde IKs hemmamatcher under säsongen 2022/2023.

Skicka ett mejl till info@skovdebostader.se med följande uppgifter:

  • Hur många biljetter du vill ha. Maxbegränsningen är fyra biljetter per hyresgästkort.
  • Leveranssätt. Du kan antingen själv hämta ut biljetterna i vår Bobutik under öppettiderna, eller få dem hemskickade. Ange i sådana fall din postadress.
  • Ditt namn.

 

Biljetten gäller för en valfri hemmamatch. Du kan höra av dig när som helst under säsongen – vi delar ut så långt lagret räcker. Biljetterna är tryckta på papper och går inte att få digitalt.

Skapad: 2021-09-24

Senast uppdaterad: 2022-11-10 kl: 15:53

Picture of Josefine Ahrling
Josefine Ahrling
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content