Student
Studentläge

Parkering i ditt område

I begreppet parkering ingår alla våra parkeringsformer som man kan skriva kontrakt på, parkeringsplats (p-plats), garage och mc-plats.

Tillgången till parkering, garage, carport och p-platser skiljer sig åt mellan olika områden. Ofta är det kö, särskilt till garagen. Du som står på lägenhetskontraktet kan ställa dig i kö för parkering. Du ställer dig i kön på Mina sidor. Där kan du skapa en intresseanmälan för den parkeringen du vill hyra. Studentparkeringarna, som du som student kan anmäla intresse på, har ett objektsID som börjar på 88.  

P-platser hyrs ut via arrendeavtal vilket till exempel innebär att du själv ansvarar för snöskottning på din parkeringsplats. 

Tänk på att du som bor hos oss inte får använda besöksparkeringsplatserna.  Besöksparkeringsplatserna är endast för besökare.

Parkeringsbevakning sker dygnet runt via vaktbolag. Om du har synpunkter på en eventuell parkeringsbot ska du alltid kontakta vaktbolaget enligt kontaktinfo på boten.

Elbilspoolen

Skapad: 2022-11-04

Senast uppdaterad: 2022-11-28 kl: 15:51

Picture of Ebba Engelbrektsson
Ebba Engelbrektsson
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content