Student
Studentläge
kundvård

Nöjda studenthyresgäster

Tack alla ni som svarade på vår hyresgästenkät! Det ni är mest nöjda med är vår personal och hantering av felanmälan. Områden vi fortsatt behöver arbeta på är sophantering och källsortering, hemsidan samt inomhusklimatet.

Tack alla ni som svarade på vår hyresgästenkät! Det ni är mest nöjda med är vår personal och hantering av felanmälan. Områden vi fortsatt behöver arbeta på är sophantering och källsortering, hemsidan samt inomhusklimatet.

Generellt har Skövdebostäder en god nöjdhet hos våra studenthyresgäster även om det finns variationer. Det genomsnittliga värdet för Nöjd-Kund-Index (NKI) är 75 jämfört med förra årets 76. Enligt undersökningen är våra bästa kvalitetsfaktorer vår personal, både på kontoret och personalen som ni möter i våra områden. Det tycker vi är väldigt roligt.

Rekommendationsviljan minskar något

Vi följer flera olika mätetal ur undersökningen. Förutom NKI har vi också det som kallas NPS och som handlar om hur troligt det är att ni skulle rekommendera oss som hyresvärd. Resultatet är 51 jämfört med förra årets 55. Något som anses påverka detta resultat är bemötandet och enkelheten att få tag i information. Just informationsbiten är ett område där vi ser möjligheter att utvecklas.

Annan förbättringspotential

Att vi behöver fortsätta att arbeta med frågor rörande sophantering och källsortering står klart. Dessutom kan vi se över våra rutiner för städningar av entréer och trapphus. Vi kan se att nöjdheten över informationen och hemsidan har ökat, men vi ser fortfarande Att vi ska arbeta mer med den för att göra det ännu enklare att hitta den information ni behöver.

Djupdyka i resultatet

Tack vare alla era svar har vi nu möjlighet att djupdyka i resultatet för att se vilka ytterligare åtgärder vi behöver ta i våra olika studentområden för att ni ska bli ännu nöjdare.

Grattis till vinnaren

Vinnaren i årets tävling om en månadshyra blev James Lidgett. James lyckades gissa rätt på att det var 1906 som Fältskären byggdes. Stort grattis till vinsten!

Skapad: 2024-05-06

Senast uppdaterad: 2024-05-06 kl: 11:56

Picture of Lina Eklund Svensson
Lina Eklund Svensson

Fler nyheter

2024-04-15
Våren 2024 kommer inget valborgsfirande arrangeras på Aspö gård. Bakgrunden till beslutet…
2024-03-07
Vi vill göra saker bättre och därför har vi ett nytt arbetssätt när vi ska använda…
2024-01-12
Med start mitten av januari 2024 ändras reglerna för uthyrning av studentbostad.
Hyresgästguiden

Hyresgästguiden är till för att våra hyresgäster enkelt och tillgängligt ska komma åt information, tips och råd kring boendet och livet i våra områden.

Nyproduktion
Studentläge
Skip to content