Kolonilott med en grön stuga

Hyr en kolonilott

Den här kolonilotten är 400 kvm. På tomten finns en stuga i bra skick samt en stor, fin och välskött tomt. I trädgården finns fruktträd, buskar och plats för odling, samt ett trädäck. I köpet ingår också flera redskap, verktyg och målarfärg.

I stugan ligger det laminatgolv. Det finns en nygjord köksdel med vitt och grönt kakel samt ett litet skåp för diverse kökssaker. Till stugan hör också två förråd.

Utöver kostnaden för stugan tillkommer arrendekostnaden för kolonilotten. Skövdebostäder äger inte bygganden utan det är den tidigare hyresgästen som äger den och kommer också hantera affären. Mejla ditt intresse till uthyrning@skovdebostader.se. Objektsnummer: 20-7-00029. 

Bra att veta

Den avflyttade hyresgästen kommer få kontaktuppgifter till alla som har anmält intresse – för att kunna göra upp en affär. En överenskommelse på affären lämnas sedan till Skövdebostäder, som kontrollerar att köparen innehar ett bostadskontrakt hos Skövdebostäder innan nytt hyresavtal upprättas. Här är det alltså inte köpoängen som styr.

Skapad: 2023-01-27

Senast uppdaterad: 2023-01-31 kl: 15:33

Ebba Engelbrektsson
Ebba Engelbrektsson

Nu har vi startat uthyrningen av Bostället!

Lägenheterna är publicerade 23 till 30 mars.