Alpacka på grönbete, närbild
När: 1 oktober 2023

Brittsommardagen

Skövdebostäder arrangerar Brittsommardagen på Aspö gård – en återkommande favorit som avslutar Aspösäsongen. Välkommen till en fullspäckad familjedag! Det är gratis inträde för alla.

Söndag 1 oktober 13.00-16.00

Under dagen kan du:

  • Testa ponnyridning för barn. Skövde ryttarförening arrangerar mellan 13.00-14.30.
  • Träffa alpackor, som är på tillfälligt besök i fårhuset.
  • Besöka vår marknad och fynda begagnat på loppisen. Vi håller till i lokalerna Logen och Ladan.
  • Köpa våfflor i kaféet, stora gula villan.
  • Köpa honung av Skövde biodlareförening. De är på plats för att prata biodling och erbjuder även provsmakning av olika honungssorter.
  • Säga hej då till djuren, som efter Brittsommardagen åker tillbaka till sina vinterboenden. Vi har kor, grisar, höns och kaniner.

Begränsat antal parkeringsplatser

Det är ett begränsat antal parkeringsplatser vid gården. Ta gärna bussen, hållplatsen heter Aspö och från den är det cirka 200 meter till gården. Även att samåka eller cykla till gården är bra alternativ.

Vill du sälja?

Vi söker försäljare till vår marknad och loppis. Det kostar inget att sälja och vi kommer att vara inne i lokalerna Logen och Ladan.

Marknaden: Här kan du till exempel sälja hantverk eller egenodlat. Du får låna ett bord av oss. Du behöver inte vara hyresgäst för att kunna sälja.
Loppisen: Riktar sig till dig som vill sälja begagnade saker. Du får en plats där du ställer upp ett eget bord eller liknande. I första hand är det hyresgäster och anställda på Skövdebostäder som kan låna en plats på loppisen.

Boka genom att skicka din intresseanmälan till aspo@skovdebostader.se

Skapad: 2023-07-25

Senast uppdaterad: 2023-10-03 kl: 07:28

Skip to content