Fest- och konferenslokaler på Aspö

Aspö gård med sina lantliga omgivningar är en perfekt plats att mötas på! Våra lokaler kan användas av Skövdebostäders hyresgäster och privatpersoner som behöver en större lokal för en fest eller sammankomst. De passar också bra för företag som vill ha möten eller konferenser i fantastiska miljöer.

Öppnar från 1 oktober

Just nu har vi lokalerna stängda för uthyrning och bokning – men det kommer att förändras.

Från och med 20 september kan du höra av dig med din bokning. Du kan boka tider från 1 oktober 2021 och framåt.

Bokningsförfrågan

Bokning av lokalerna sker via mejl till: aspo@skovdebostader.se

Gula villan

Granne med kolonilotterna och inte långt från sjön ligger vår äldre lokal – Gula villan, som nu är nyrenoverad.

Lämpar sig för privata fester såsom bröllop, födelsedagskalas, begravningar etc. Plats för cirka 80 personer. Serveringskök med vinglas, bestick och porslin för 100 personer. Snabbdiskmaskin, snabbkaffebryggare, stor kyl samt uppvärmningsmöjligheter. Tillgång till uteplats. Projektorduk, ljudanläggning och Wifi. 3 st WC

Logen

Den gamla ladugården på Aspö har byggts om till två ljusa och trevliga lokaler under 2018. Lokalerna, som kallas Logen och Ladan, har kvar sitt lantliga arv med bland annat bjälkar i taket men är samtidigt modernt utrustade. Logen är den större lokalen.

Logen lämpar sig för större event. Öppen yta och högt i tak. Möbler som lätt går att flytta på om man vill ha ett rent golv för till exempel dans eller annan lättare rörelseträning. Går också att använda som möteslokal eller festlokal då ett serveringskök med glas, bestick och porslin finns för 100 personer. Snabbdiskmaskin och snabbkaffebryggare. Lokalen är utrustad med scen, stor bildskärm, wifi samt ljudanläggning med hörslinga. I nedre änden av lokalen finns en soffa och fyra fåtöljer. Tre stycken WC finns i anslutning till lokalen.

Ladan

Ladan är lite mindre än Logen och har en glasvägg in till kornas ligghall.

Möteslokal med enklare serveringsmöjligheter. Plats för cirka 65 personer. Utrustat med porslin för det lilla tårtkalaset. Dubbel moccamaster och snabbdiskmaskin. Runda bord. 4 pelare i lokalen. Bildskärm, Wifi och ljudanläggning med hörslinga. WC finns att tillgå i angränsande lokal.

Bokningsregler

  • För att få boka lokalen ska du ha fyllt 25 år
  • Lokalerna är endast avsedda för privata tillställningar.
  • Du får boka max 2 tillfällen/gång och max 1 år i förväg.
  • Bokning sker via e-post: aspo@skovdebostader.se
  • Du får preliminärboka lokalen i en vecka.
  • Därefter skriver du ett kontrakt på gårdsvärdskontoret på Aspö gård.
  • Vid kontraktskrivningen betalar du 25% av det totala beloppet i bokningsavgift. Vi drar sedan av det från den slutgiltiga hyran.
  • Du är personligt ansvarig under hela hyrestiden.
  • Du som Skövdebostäders hyresgäst har 25% rabatt när du hyr för privat bruk. Vill du och dina grannar anordna en tillställning för flera av Skövdebostäders hyresgäster kan det bli ännu billigare*.
  • Du kan välja att betala hyran för festlokalerna med swish, kort eller debitering via din hyresavi. Betalning med kontanter godkänns alltså inte.

Avbokningsregler

Avbokning kan ske utan föreskriven anledning senast tre månader innan hyresdatum med återbetalning av 90% av den totala hyreskostnaden. Hyresvärden förbehåller sig fri avbokning för omständigheter relaterade till lokalen som inte hyresvärden råder över eller kände till vid avtalets tecknande. Då återbetalas hela bokningsavgiften. Avbokning som sker senare än en månad innan hyresdatum debiteras till 50% av totalkostnaden.

Tillfälliga avbokningsregler på grund av covid-19

Om du bokar av tillställningen med anledning av den pågående pandemin gäller särskilda regler. Du kan då få bokningsavgiften till godo vid en ny bokning. Den nya bokningen måste göras inom ett år från avbokningen – och bokningsavgiften kan endast användas av samma person. All avbokning måste ske per mejl. Vid ombokningen gäller aktuell prislista och bokningsregler.

Företag, föreningar och studieförbund

Lokalerna på Aspö är också perfekta för företag. Här kan du ha konferenser och möten i trevliga omgivningar. Lokalerna är rymliga, så det finns gott om plats att hålla social distans. Det finns goda tekniska förutsättningar och lokalerna har bland annat ljudanläggning och wifi. Anläggningen är miljömedveten och det finns till exempel källsortering.

Om du tillhör en förening eller ett studieförbund passar det också bra att ha studiecirklar, träffar eller möten här.

Hyresgästen ansvarar för att diska, torka av bord, återställa möbleringen och ställa iordning i köket. Däremot städar vi golven, toaletter och tömmer soporna – vilket gör lokalen extra smidig att hyra.

För företag, föreningar och studieförbund gäller annan prislista. Mejla aspo@skovdebostader.se för prisförslag.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.